Denne kampanjen er avsluttet

Årets Champions League-finale blir den 25. finalen siden turneringen ble døpt om til Champions League. Det er dessuten en repetisjon av finalen i 1998 mellom Real Madrid og Juventus. Kampen spilles lørdag 3. juni på Millennium Stadion i Cardiff.

Nok fakta! Lykkes Real Madrid bli det første laget som forsvarer UEFA Champions League-tittelen? Eller sparker Juventus seg til sin tredje europeiske krone?!

Med spillere som Ronaldo, Benzema, Higuain og Dybala på banen mener LeoVegas at dette kan bli en målrik affære. De er likevel villige til å punge ut med €500 per mål og med litt flaks havner pengene hos deg!Slik deltar du

Legg et pre-match singelspill på valgfri målscorer-marked.

  • Må være på Champions League-finalen
  • Minsteinnsats €10
  • Minsteodds 1,5

Målscorer-markedene inkluderer: første målscorer, siste målscorer, scorer mål og scorecast/wincast.

For hvert mål som scores i ordinær tid deler LeoVegas ut €500 til en tilfeldig spiller som har kvalifisert seg for dette tilbudet. Antall mål i kampen bestemmer altså hvor mange vinnere som trekkes.

LeoVegas Sport gratis bonus

Nå er det faktisk sånn at LeoVegas Sport har en midlertidig sportsbonus som gjelder nye spillere som er bosatt i Norge. Den kan ikke brukes til å kvalifisere deg for tilbudet over, men om du gjør ditt første innskudd før kampstart kan du hente velkomstbonusene og deretter bruke innskuddet til å kvalifisere deg for mål-pengene.

Det første du får av LeoVegas er 300 kr å “sporte for” - helt gratis! Disse gratispengene kan du bruke som du selv vil så lenge du følger disse reglene:

  • Bonusen kan bare brukes på oddsen og må omsettes 3 ganger før uttak.
  • Spillene må ha en odds på 1,5 eller høyere for at det skal telle mot omsetningen.
  • Du får selv velge marked, pre-match eller live.
  • Du kan legge hele beløpet på en kupong, eller dele det opp som du vil på flere.

LeoVegas Sport gratisspill

LeoVegas Sport har dessuten en velkomstpakke som inneholder to flotte gratisspill på mobilen. Alt du trenger å gjøre er å sette inn penger og legge et oddsspill (minst €10 som innsats og 1,80 eller mer i odds). Dette kvalifiserer deg for to forskjellige oddsspill:

  • Det ene kan bare brukes på pre-match odds.
  • Det andre kan bare brukes på liveodds.

Det er selve innsatsen på ditt første spill med egne penger som avgjør verdien av dine gratisspill, og den totale maksverdien er €50.

Eksempel: Legger du €50 på et oddsspill som oppfyller kravene over, får du 2 gratis mobilspill verdt €25 per stk.

OBS! Bonustilbudet gjelder ikke for innskudd gjort med Neteller eller Skrill.

Lykke til!