Denne kampanjen er avsluttet

LeoVegas er på jakt etter de beste av de beste. 12 av dem sendes ned til Malta og sette opp mot hverandre i en forrykende finale. I potten ligger det €30 000 og en tredjedel av den går til den som havner i toppen. Blir det deg?


bonus 6 000 kr
free spins 300
  • Kongelig bonus
  • Norges mobilcasino
  • Børsnotert selskap

LeoVegas er godt i gang med årets kraftprøve og har allerede trukket 6 finalister. Det betyr at det er 6 plasser igjen på flyet til Malta og du har én uke på deg til å sørge for at en av dem går til deg!

Den siste uka

Kampanjeperioden: 14. - 20. oktober!

Den siste delen av denne kampanjen er en loddtrekning, så her gjelder det å holde spillefingeren varm. For jo flere lodd, desto større blir sjansene for at en av flybillettene havner hos deg.

Det er som vanlig tre kategorier: Spilleautomater, Roulette og Blackjack. Du får 1 lodd for hver €10 du setter inn og spiller for i de forskjellige kategoriene.

21. oktober kommer LeoVegas til å trekke 2 finalister i hver kategori, så om du har spilt på alle øker vinnersjansene dine enda litt til.

De to første ukene

I den første uka (30. september - 6. oktober) gjaldt det å skaffe seg flest poeng. I hver kategori fikk spilleren med høyest nettogevinst i løpet av et døgn i hver sin finalebillett.

I den andre uka (7. - 13. oktober) fikk man poeng for hver hver €10 man satte inn og spilte for. Den med flest poeng i hver spillkategori tok seg til finalen.

Den store finalen

Avreise: 3 november. Hjemreise: 6. november.

Mesternes mester! Er ikke det en morsom tittel å ha? Både tittelen og en premie på €10 000 venter på deg om du blir en av de 12 som LeoVegas sender til Malta.

Vi har ikke så altfor mye informasjon om reisen til Malta helt enda. Men ifølge kampanjereglene ser det ut som om alle finalistene får ta med seg en venn. Det kommer også til å bli holdt tre forskjellige finaler. Det kommer til å være 4 spillere i en spilleautomat-finale, 4 i en blackjack-finale og 4 i en roulette-finale. Vinnerne i hver finale belønnes med heder, ære, mestertittelen og €10 000! Resten får nøye seg med selve opplevelsen og noen dager fri fra den norske høstkulda. Det er ikke så dumt det heller.

LeoVegas velkomstbonus

Har du ingen konto? Skaff deg en her og få en velkomstpakke som inneholder hele 40 000 kr i bonuser og 200 gratisspinn. Du får også tilgang til en hel skare med eksklusive spilleautomater slik som Ambiance, Beverly Hills 90210, Event Horizon, Vegas Party og The Love Guru. Kos deg!