Denne kampanjen er avsluttet

Det er spesielt én kamp som vekker stor interesse hver år, og det er den spanske duellen mellom fotballgigantene Real Madrid og Barcelona. Nå er det snart duket for en ny El Clasico og her får du instruksjoner om hvordan du henter ditt gratisspill hos LeoVegas.  Slik deltar du

For å få et gratisspill på dette stjerneoppgjøret, er dette stegene du må gjennom: 

  • Logg deg inn eller åpne en konto hos LeoVegas
  • Spill på oddsen og vinn. Du trenger minst 8 vinnerspill med en odds på minst 1,50 og en innsats på minst 100 kr innen 22. desember kl. 23:30.
  • Bruk av andre gratisspill, profittøkninger eller bonuspenger vil ikke gjelde for dette tilbudet. 
  • Alle som kvalifiserer seg får et gratisspill til en verdi av 200 kr. Gratisspillet krediteres lille julaften innen kl. 11:00
  • Gratisspillet er et livespill som bare gjelder kampen mellom Real Madrid og Barcelona. Kampen spilles 23. desember. 
  • Eventuelle gevinster fra gratisspillet krediteres uten selve innsatsen. Eks: 200 kr på odds 3.00 gir en potensiell gevinst på 400 kr. 

Få 300 kr helt gratis

Nå er velkomstbonusen hos LeoVegas Sport enda hetere enn vanlig. For i en begrenset periode vil nye spillere som er bosatt i Norge få 300 kr helt gratis! Bonusen fås ved registrering og krever altså ingen innskudd.
 
Bonusreglene ser slik ut:

  • Bonusen må omsettes 3 ganger før uttak. Du må altså satse 900 kr før du kan ta ut gevinstene dine. 
  • Pengene kan deles opp om ønskelig. Du får altså velge om du vil legge alt på ett spill eller fordele dem på flere spill. 
  • Spillene må ha en odds på 1,5 eller mer. 

LeoVegas Sport - Velkomstbonus

Den faste oddspakken de har til nye spillere inneholder 2 gratisspill på mobilen. Den ene kan bare brukes på pre-match odds, mens den andre er forbeholdt live oddsen. Alt du trenger å gjøre for å få disse gratissjansene er å gjøre et innskudd og plassere ditt første oddsspill. Husk å sørge for å legge minst €10 som innsats og at oddsen er på 1,80 eller mer!

Det er selve innsatsen på ditt første oddsspill som avgjør hvor mye gratisspillene er verdt. Legger du eksempel €50 som innsats vil du få 2 gratis mobilspill verdt €25 hver. 

Hele omtalen av LeoVegas Sport finner du her, mens all info du trenger om LeoVegas Casino fins her