Få tre gratisspinn om dagen på Warlords: Crystals of Power

Daglige gratisspinn på Warlords!

Etter den lange krigen om de mektige krystallene er slagmarken i Etheria så blodig som den kan bli. Kun tre krigsherrer står igjen; prestinnen, samuraien og barbaren. Nå sender LeoVegas deg inn i kaoset, men bevæpner deg med daglige gratisspinn ut måneden!


LeoVegas 35 000 kr bonus og 20 free spins uten innskudd + 200 free spins.

Alt du trenger å gjøre for å kvalifisere deg for dette tilbudet er å sette inn og spille for minst €20 på den nye NetEnt-automaten Warlords: Crystals of Power. Det gir deg tre gratisspinn om dagen ut måneden! Legg merke til at disse gratisspinnene er litt hvassere enn vanlig. De er nemlig verdt tre ganger så mye som casinoets standardspinn!

Abonnementet starter idet du oppfyller kravet, men de første gratisspinnene får du ikke før dagen derpå. Så jo raskere du er med å sette inn penger og spille, desto flere gratisspinn får du! Det siste settet legges til kontoen din 1. desember 2016.

LeoVegas velkomstbonus

Er du klar til kamp, men mangler en konto? Lag deg en nå og få en velkomstpakke som inneholder utrolige 40 000 kr i bonuser. Innskuddsbonusene toppes dessuten med 200 gratisspinn!


Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no