- SiGMA 2017

I dette intervjuet får du vite forskjellen mellom "augmented reality" og "virtual reality" av Martin McDonald fra spillutvikleren JoinGames. Spillbodens reporter, Alisha, får også ta en tur innom Kleopatras kammer i JoinGames' kommende spilleautomat, Kleopatra VR!

 

Til tross for at JoinGames bare har vært med siden 2014 er de altså tøffe nok til å ta opp VR-kampen med selveste NetEnt. Det skal bli spennende å se hvem som vinner popularitetskonkurransen. 

Kort om JoinGames

Spillutvikleren JoinGames Malta Ltd. ble grunnlagt i 2014 og ble grunnlagt av ti bedriftsledere. Begge har et lass med erfaring fra bransjen og deler samme visjon om å lage innovative spill for casinoer på nett.

Det som virkelig skiller dem ut fra mengden er deres «cinematic slots» eller bare «cineslots». Det er spilleautomater med ekte skuespillere plassert i en animert verden og gir spillere en kombinasjon av virkelig og fantasi.

Det er fortsatt ganske vanskelig å finne JoinGames sine spill, men vi krysser fingrene for at dette endrer seg i fremtiden.

Prøv cineslots og andre spill av JoinGames her


bonus 2 100 kr
free spins 0
  • God velkomstbonus
  • Bra spillutvalg
  • Battle of Slots