Denne kampanjen er avsluttet

Reel Race-konkurransene hos Casumo startet på samme måte: Som en vellykket julekampanje. Det gjenstår å se om Ikibus "Ikibu Christmas Race" fortsetter i 2017, men det ser bra ut så langt.

Ikibu startet med sine race 5. desember og har allerede fullført en hel skare av dem. De har forskjellige lengder, men har alle ha frø som belønning til vinnerne. Ikibu skal faktisk dele ut 3 millioner frø til sine race-deltagere denne julesesongen. Fru Narvesen kan lett se for seg en gjeng med iki-aper som løper løpsk i butikken. Heldigvis går ikke casinobutikker tomme for varer ...Egen Race-side

En liste over ferdige, pågående og kommende race finner du på Ikibus Race-side. Du kan klikke på hver av dem for mer informasjon. Fru Narvesen vil passe på å nevne at ikonet til venstre for hvert race forteller deg hvor lenge det varer. Det fins for øyeblikket tre forskjellige race-lengder:

- Race som varer i én time.
- Race som varer i ett døgn.
- Race som varer i én uke.

De lengste løpene har naturligvis de største premiene. Et eksempel er racet som starter 9. desember kl. 16:00. Når denne er ferdig vil 20 spillere dele på 50 000 frø!

Slik deltar du

Alt du trenger å gjøre for å delta er å melde deg på til racet eller de racene du ønsker å konkurrere i. Etter det er det bare å spille i løpet av race-perioden. Du får race-poeng hver gang du vinner på Ikibus spilleautomater! Jo større gevinsten er, desto mer poeng får du! Jo mer poeng, desto høyere opp på ledertavlen kommer du! Enkelt ...

En ting til fru Narvesen vil du skal vite er at ikke alle racene er gratis. Enkelt koster en liten slant med frø, men om du vinner så får du mye mer tilbake!

Ikibus frø

Valutaen på Ikibu-øyene er frø. Disse plukker får du blant annet når du gjør et innskudd. Du får også en håndfull med frø etter hvert som du får tilgang til nye nivåer/landsbyer. Fru Narvesen brukte bare 10-15 minutter på å komme seg fra Kun Islet til Palm Forest og videre til Black Lagoon. Det gjorde henne 522 frø rikere.

Frøene kan brukes i Ikibus butikk. I begynnelsen er utvalget veldig begrenset. Kun 1 vare (gratisspinn) er tilgjengelig for nykommere. Utvalget blir større etter hvert som du utforsker øyene ved å gå opp i nivå. Det beste med Ikibus butikk er at du selv får velge hvor mye gratisspinnene dine er verdt. Gratisspinn med høyere verdi koster naturligvis mer, så her kan det lønne seg å spare.

Ikibus butikk

Ikibus velkomstbonus

Ikibu åpnet nylig og ønsker nye Ikier velkomne med en god velkomstpakke. Denne inneholder 2000 kr i bonuser og 5000 frø.

Første innskudd: 100% opptil 1000 kr + 2500 frø
Andre innskudd: 50% opptil 1000 kr + 2500 frø.