Happy Holidays

Happy Holidays er et julespill fra Microgaming. Fru Narvesen kaller det et julespill heller enn ”juleinspirert” eller” juletema” fordi Happy Holidays er et julespill ganske enkelt, verken mer eller mindre. Grafikken, lydsporet, hjulsymbolene og til og med spesialfunksjonene roper ”jul”, ”høytid”, ”god mat” og ”glede”! Med 243 gevinstlinjer, og hele 1024 under free spins runden byr dette spillet på mer enn bare julestemning, men la oss først diskutere førsteinntrykket.

Du kommer til et hus midt i et snødekket landskap hvor det virker som om enten julenissen bor, eller har kommet på besøk. Du kan se ei lita jente sitte på fanget hans, et nydelig pepperkakehus, snømenn og julekranser, og så mye mer vi forbinder med den følelsen ingen annen høytid kan måle seg med, dette spillet setter deg i stemning!

Dette er nok ikke et spill som frister året rundet, det er for spesifikt og tematisert rundt jul, så et par spinn i August hadde nok føltes merkelig, men Happy Holidays kommer helt sikkert til å være Fru Narvesens favoritt spill i desember.

Spilleopplevelsen

Alle liker gaver og godbiter, og spesielt rundt juletider er det herlig med flere pakker under treet. Happy Holidays har to spesial bonusfunksjoner så leverer på den fronten også.

Frosty funksjonen

Frosty funksjonen aktiveres tilfeldig i hovedspillet på mislykkede spinn (de som ikke skapte noen vinnende kombinasjoner). som aktiveres tilfeldig i basisspillet på en mislykket spinn. Funksjonen vil fryse de fleste symboler, og utbetale en gevinst for alle høy-verdi symboler som ikke ble fryst. Hvis et Scatter symbol (Golden Bauble) vises når Frosty funksjonen treffer vil det også utløse free spins runden.

Free Spins-funksjonen

Free spins runden blir aktivert når du får tre, fire eller fem Scatter symboler hvor som helst på hjulene. Du vil motta 10 free spins og bli tatt med til ett ”nytt spill”. Det nye spillet ser ikke bare annerledes ut, det er annerledes også, 243 måter å vinne på endres til 1024 mulige gevinstlinjer/vinnende kombinasjoner!

Hold et spesielt øye med Snømann symbolet under free spins runden, for han kan forvandle seg til et annet høy-verdi symbol og lage eller forbedre vinnende kombinasjoner. Den eneste ulempen Fru Narvesen fant ved første besøk er at free spins ikke kan re-aktiveres

Med ett øyekast

Minste innsats: 3 kr

Maks innsats: 300 kr

5 hjul, 4 rader, 243 gevinstlinjer


Mer