Denne kampanjen er avsluttet

- Nyttårsforsetter? Oi, det er det lenge siden jeg slutta med, sier herr Narvesen. Årsaken er at han innså at det ble dumt å starte hvert eneste år med å skuffe seg selv med brutte løfter.

Vi er så enige. Hvor mange ganger har vi ikke opplevd at den nye og sunne livstilen gikk rett i vasken? Hvor mange ganger har vi plutselig ikke hatt tid til å trene likevel? Vi gjør som herr Narvesen og gir blaffen – og vi er ikke alene. Guts har lagt nyttårsforsettene i en ny og morsom kampanje som varer frem til 31. januar!Samle smultringer

Smultringene ser ut som doughnuts, men det kan være det samme. Poenget er at Guts har et smultring-meter oppe på siden. Oppgaven din blir å fylle metret for å samle smultringer og deretter bytte dem inn mot free spins! Og husk at free spinsene til Guts ikke har omsetningskrav!

I fremgangsmåleren ligger det totalt 15 smultringer som venter på å bli gumlet opp. Alt du trenger å gjøre er å spille som vanlig! Vær obs på at tre av spillene deres bare bare teller 50% mot smultring-metret: Bloodsuckers, 1429 Uncharted Seas og Kings of Chicago.

Hvorfor samle smultringer?

Guts tar kontakt hver gang du får en smultring. Trykk på meldingen når du selv ønsker det og velg deg et nyttårsforsett for å få free spins. Hele oppsettet er ganske så morsomt, spør du oss. De har knyttet vanlige nyttårsforsett til spilleautomater.

Du vil alltid få to valg. Du velger den du liker best.

Nyttårsforsett eksempler

Guts velkomstbonus

Den nye velkomstpakken er en god del slankere enn den de hadde tidligere, men vil fortsatt gi deg en god start på ditt nye casinoeventyr. Det starter med en bonus på 300% opptil 600 kr (bonuskode: SPINN). Et innskudd på bare 200 kr gir deg altså 800 kr å spille for totalt. Dette toppes med 30 free spins som du kan bruke på en håndfull av deres spilleautomater. Moroa fortsetter med en bonus på opptil 1000 kr på første innskudd og opptil 3000 kr på tredje innskudd.