Guns N' Roses

NetEnt har lansert en spilleautomat basert på den legendariske gruppen Guns N' Roses!

Herr Narvesen husker godt en grufull kveld på 90-tallet da han ledsaget sine unge nieser til en konsert i hovedstaden. Det var ikke hvilken som helst konsert heller, for 80- og 90-talets største rockeband kom til Norge; Guns N' Roses.

Opplevelsen var ikke en han gjerne vil gjenta, for Oslo Spektrum fylt med rockemusikk og hylende tenåringer er ikke akkurat hans drømmedag, men selv han var spent da han hørte om den nye spilleautomaten basert på legendariske Guns N' Roses.

Spill Guns N' Roses herHan hadde satt av nesten hele dagen for en ordentlig gjennomgang av automaten. Introen vekte noen vonde minner om den grufulle kvelden på Oslo Spektrum, men den følelsen ble snart erstattet av nostalgisk glede.

Spilleautomaten inneholder både en free spins runde og en bonus runde. Lydsporet er selvsagt noen av de største slagerne til Guns N' Roses, blant annet ”Welcome to the Jungle”, ”Sweet Child of Mine”, ”Paradise City”, ”November Rain” og ”Chinese Democracy”.

Guns N' Roses free spins

Guns N' Roses har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, og i hovedspillet en multiplikator på opptil 10x. Dette kan føre til store gevinster om du samtidig får Wilds eller en stor vinnende kombinasjon. Du kan også spinne frem kors-symbolet midt på hjulene og få en kjempegevinst.

Guns N' Roses bonusspill

Spilleautomaten Guns N' Roses har et eksklusivt bonushjul som kan gi både free spins og en egen publikum bonus som heter “Crowd Pleaser”. Spillet er fylt med funksjoner som er verdige for et spill basert på en verdenskjent gruppe.

Med ett øyekast

Minste innsats: 2.5 kr

Maks innsats: 1000 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjer


Mer