Fotball-VM på TV og streaming

Hvor kan jeg se fotball-VM?

Tabell kommer snart!

Fotball-VM på TV

Helt siden 2012 har det vært kjent at NRK og TV2 vil dele på senderettighetene for fotball-VM i Russland i 2018 og vi kan allerede nå fortelle deg at det samme vil gjelde for VM i Qatar i 2022. Det er Sveriges Televisjon (SVT) som har forhandlet frem denne avtalen med FIFA på vegne av SVT, TV4 i Sverige, NRK og TV2 i Norge og DR (Danmarks Radio) og TV2 i Danmark.

Det beste med at TV2 er med i bilde er at de eier TV2 Sumo, og troligvis vil gjøre størstedelen av kampene tilgjengelige der. Det betyr at de ivrigste fotball-tilhengerne kan få med seg kampene via smarttelefonen eller nettbrettet de gangene de ikke har en TV i nærheten!

Fotball-VM streaming

I midten av mars spurte vi en rekke Sportsbook-operatører om de kommer til å sende fotball-VM via sine strømmingstjenester, men var tydeligvis for tidlig ute siden ingen kunne gi oss et klart svar. Vi kommer til å fortsette å spørre dem med jevne mellomrom og oppdaterer dere der hjemme så fort vi har noe.

Finn ut av hvordan du benytter deg av en Sportsbook-operatørs strømmingstjeneste her. 

Fotball-VM sendetider

Ble du lei deg over de leie sendetidene under Vinter OL i Sør-Korea tidligere i år? Da kan du juble over at det ikke er enorme forskjeller på tidene i Russland og Norge. Den tidligste kampen sendes kl. 14:00 og den seneste kl. 20:00 (norsk tid). Du kan med andre ord se frem til en god del sene lunsjer og mye kveldskos i juni/juli.  

Her har du hele listen over hvor mange timer de forskjellige vertsbyene ligger foran norsk lokaltid:

Kaliningrad: Ingen tidsforskjeller. 
Moskva: +1 time 
Sankt Petersburg: +1 time
Kazan: +1 time
Volgograd: + 1 time
Nizjnij Novgorod: +1 time
Saransk: +1 time
Rostov-na-Donu: +1 time
Sotsji: + 1 time

Samara: +2 timer

Jekaterinburg: +3 timer


Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no