Fotball-VM på TV og streaming

Hvor kan jeg se fotball-VM?

Fotball-VM på TV

Helt siden 2012 har det vært kjent at NRK og TV2 vil dele på senderettighetene for fotball-VM i Russland i 2018 og vi kan allerede nå fortelle deg at det samme vil gjelde for VM i Qatar i 2022. Det er Sveriges Televisjon (SVT) som har forhandlet frem denne avtalen med FIFA på vegne av SVT, TV4 i Sverige, NRK og TV2 i Norge og DR (Danmarks Radio) og TV2 i Danmark.

Det beste med at TV2 er med i bilde er at de eier TV2 Sumo, og troligvis vil gjøre størstedelen av kampene tilgjengelige der. Det betyr at de ivrigste fotball-tilhengerne kan få med seg kampene via smarttelefonen eller nettbrettet de gangene de ikke har en TV i nærheten!

Fotball-VM streaming

I midten av mars spurte vi en rekke Sportsbook-operatører om de kommer til å sende fotball-VM via sine strømmingstjenester, men var tydeligvis for tidlig ute siden ingen kunne gi oss et klart svar. Vi har sjekket flere av de samme operatørene nå rett før VM og det virker ikke som om noen av dem har skaffet seg rettigheter til å sende kampene via sin strømmingstjeneste. 

Finn ut av hvordan du benytter deg av en Sportsbook-operatørs strømmingstjeneste her. 

Fotball-VM sendetider

Ble du lei deg over de leie sendetidene under Vinter OL i Sør-Korea tidligere i år? Da kan du juble over at det ikke er enorme forskjeller på tidene i Russland og Norge. Den tidligste kampen sendes kl. 14:00 og den seneste kl. 20:00 (norsk tid). Du kan med andre ord se frem til en god del sene lunsjer og mye kveldskos i juni/juli.  

Her har du hele listen over hvor mange timer de forskjellige vertsbyene ligger foran norsk lokaltid:

Kaliningrad: Ingen tidsforskjeller. 
Moskva: +1 time 
Sankt Petersburg: +1 time
Kazan: +1 time
Volgograd: + 1 time
Nizjnij Novgorod: +1 time
Saransk: +1 time
Rostov-na-Donu: +1 time
Sotsji: + 1 time

Samara: +2 timer

Jekaterinburg: +3 timer


spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no