Finn and the Swirly Spin lanseres 23. november 2017

Finn and the Swirly Spin

Det er tid for en liten titt på NetEnts neste spilleautomat som er planlagt å komme 23. november. Her kan den lille leprechaunen Finn hjelpe deg til din egen gryte med gull, men ikke ved å spinne inn hjul på den vanlige måten. I Finn and the Swirly Spin får du et brett med 25 symboler som beveger seg i en spiral. Du vil dessuten ha muligheten til å vinne stort ved hjelp av fire forskjellige free spins-spill og fire forskjellige spesialfunksjoner som dukker opp til tilfeldige tider! Er du klar? Da setter vi i gang.

Hvor kan jeg spille Finn and the Swirly Spin?


LeoVegas 40 000 kr bonus
220 free spins
Cherry Casino 6 000 kr bonus
100 free spins
Casumo 12 000 kr bonus
200 free spins

Om Finn and the Swirly Spin

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 5
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (3)
Min/Maks innsats: 1 kr – 2000 kr
RTP: 96,2%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, avalanche, 4x tilfeldige funksjoner (starfall wilds, dragon destroy, irish luck, magic transform), 4x free spins-spill (star bar free spins, lava lair free spins, lucky mug free spins og golden pot free spins.

I Finn and the Swirly Spin har NetEnt satt sammen noe helt annet enn det vi er vandt til. Istedenfor at symbolene faller inn fra toppen og ned, beveger symbolene seg inn i en spiral som går innover mot midten av brettet. Det er plass til 25 forskjellige symboler og du trenger minst tre like på en vertikal eller horisontal linje for å få utbetalt en gevinst. Gevinstlinjene er altså fjernet til fordel for klyngeutbetalinger.

Du skal også vite at det fins to forskjellige gevinsttyper. Én med wilds og én uten. I en gevinstkombinasjon med wilds vil wildsymbolene eksplodere og ødelegge symbolene som ligger vedsiden av – både vertikalt og horisontalt. En gevinst som ikke inneholder et wildsymbol vil skape et (men vi vet ikke helt hvor det nye wildsymboler dukker opp enda). Etter en eksplosjon beveger spiralen seg sånn at de tomme plassene fylles med symboler og på denne måten kan du vinne flere ganger på én og samme innsats. Denne prosessen med å fjerne symboler og gjøre plass til nye kaller NetEnt for en Avalanche!

Finn and the Swirly Spin spillevisning

Finn and the Swirly Spin bonus og spesialfunksjoner

Er du en fan av spilleautomater med mange funksjoner burde Finn and the Swirly Spin være som skapt for deg. Her får du vite mer om de fire tilfeldige bonusfunksjonene som kan hjelpe deg til større gevinster. 

Starfall Wilds

Starfall Wilds deg 2-5 ekstra wilds på tilfeldige plasser.

Dragon Destroy

Dragon Destroy-funksjonen kan bare dukke om spillerunden ikke har gitt noen gevinster før den aktiveres. Dragen ødelegger et tilfeldig antall symboler slik at avalanche-funksjonen settes i gang.

Irish Luck

Denne kan bare trigges når det ikke er en gevinst på hjulene etter et spinn. Med Irish Luck-funksjonen er du garantert en premie, for den legger til ett og samme symbol i en horisontal eller vertikal linje.

Magic Transform

Denne transformerer alle hjerter- og spar-symboler om til et mer verdifullt symbol. Hjerter-symbolene trenger ikke nødvendigvis bli til det samme som spar-symbolene. 

Finn and the Swirly Spin free spins

Før hver spillerunde vil du få en free spins-nøkkel på den ytterste plassen av brettet; dvs. nederst til venstre. Oppdraget blir å vinne og fjerne nok symboler slik at nøkkelen går hele veien til midten. Hver gang du lykkes vil nøkkel-telleren gå opp med 1. Free spins-bonusen starter om en nøkkel ligger i midten ved spillerundens slutt.

Før gratisøkten starter får du velge mellom fire forskjellige øyer. Hver av dem koster et visst antall nøkler og representerer én av de fire spesialfunksjonene vi nevnte over. Uansett hvilken du velger vil du altså bare ha tilgang til én spesialfunksjon ...

Besøk fire spennende free spins-øyer i Finn and the Swirly Spin av NetEnt

Star Bar Free Spins

Antall gratisrunder: 7
Pris: 1 nøkkel
Spesialfunksjon: Starfall Wilds

Lava Lair Free Spins

Antall gratisrunder: 3
Pris: 4 nøkler
Spesialfunksjon: Dragon Destroy

Lucky Mug Free Spins

Antall gratisrunder: 4
Pris: 9 nøkler
Spesialfunksjon: Irish Luck

Golden Pot Free Spins

Antall free spins: 2
Pris: 16 nøkler
Spesialfunksjon: Magic Transform

Finn and the Swirly Spin gevinster og utbetalinger

Mange funksjoner pleier som regel bety små og hyppige utbetalinger. Vi får se om NetEnt har fulgt samme oppskrift med Finn and the Swirly Spin. 

Vinn stort i Finn and the Swirly Spin av NetEnt

Avslutningsvis

Det er mye å glede seg til og vi håper spillet blir like bra som det ser ut som på papir. Men det er bare å smøre seg med tålmodighet for Finn and the Swirly Spin kommer ikke før i slutten av november. Her har du som vanlig et par lister med spill du kan kose deg med mens du venter ...

Funksjonsrike spilleautomater

Spilleautomater med leprechauns

  • Lucky Leprechaun (Microgaming)
  • Rainbow Riches (Barcrest)
  • Leprechaun Goes to Hell (Play’n Go)


SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt