Er du en fan av EuroMillions? Da har vi en gladnyhet til deg. EuroMillions er blitt større og bedre, takket være de nye reglene som gjelder fra i dag!

Spill EuroMillions her


bonus 1 000 kr
free spins 0
  • Det eldste nettcasinoet
  • Godt spillutvalg
  • God velkomstbonus

Større startpott

Passende nok var det en heldig franskmann som vant den forrige jackpoten. Han stakk av med €23,8 millioner og slettet potten foran kveldens trekning. De som har kjøpt lottokuponger trenger ikke fortvile. Startpotten er nå blitt hevet fra €15 millioner til €17 millioner.

Et ekstra tilleggstall

Før måtte du velge to tilleggstall (eller lucky stars som det heter i EuroMillions) mellom 1 og 11. Nå må du velge to tall mellom 1 og 12. Ett ekstra tilleggstall gjør det kanskje vanskeligere å vinne førstepremien, men skal visst hjelpe med å lage de store jackpotbeløpene. EuroMillions forventer en dobling av jackpoter som overstiger €50 millioner.

Oddsen for at du vinner hovedpotten går altså opp til 1:139 838 160. Men oddsen for at du vinner en pengepremie forblir på 1:13.

Kommende supertrekning

Den heteste endringen er den dramatiske økningen av SuperDraw-potten. Disse skjer bare noen få ganger i året og den neste utføres nå på fredag 30. september. Der venter det en blendene pott på hele 130 millioner euro! I norske kroner er det over milliarden!