OPPDATERT: Jackpoten er fremdeles ikke vunnet og har vokst til en svimlende sum! Over 13 200 000 000 Kroner ligger i potten når trekningen foretas den 14. januar.

Du har frem til midnatt den 14. januar til å kjøpe lodd til Powerball trekningen som har en gedigen jackpot på over 13,2 milliarder kroner! Er du ny spiller hos Eurolotto og registrerer deg via Spillboden, får du et risikofritt lodd så du kan til og med vinne jackpoten "gratis".

Fru Narvesen har latt seg friste og igjen kjøpt to lodd, og krysser fingrene veldig hardt! Powerball fungerer slik at i hvert felt skal man velge fem av 59 tall, og én PowerBall av 26, ikke vanskeligere enn det.

Powerball hos EuroLotto

Powerball er en av de største lotteriene i USA og har skapt flere multimillionærer, verden over. Du kan spille dette og flere av verdens største lotterier hos eurolotto.com, som for eksempel Euromillions og Eurojackpot. Du finner selvsagt også casinospill og skrapelodd.Gratis lodd

Alle nye spillere hos eurolotto.com får utenom en 100% velkomstbonus også et risikofritt lodd. Dette betyr at skulle du ikke vinne noe på ditt første lodd får du pengene tilbake.

Dette tilbudet frister i dag tenker vi...