Eurolotto

Eurolotto utvider sitt tilbud!

Eurolotto har slått seg sammen med selskapet Kootac.com og lanserer sin nyoppussede nettside med enda flere lotteri for deg å spille på.

Du kan nå enkelt, på ett og samme sted, kjøpe lodd til de 6 største lotteriene i verden. Dette er i tillegg til det allerede flotte spilltilbudet Eurolotto har som inkluderer bonuser, rabatter og mye mer.

EuroLotto.com tilbyr nå:

EuroMillions – Europas mest kjente lotteri som alle på kontinentet kan delta i. Denne har to trekninger i uka og betalte ut en rekordhøy jackpot på €190 millioner i October 2014.

EuroJackpot – Lansert våren 2012 og tilgjengelig for spillere fra 16 europeiske land. Denne har en trekning i uka på fredager og rekordutbetalingen var på €61 millioner.

MegaMillions – Verdensrekordholderen er et amerikansk lotteri som har to trekninger i uka. Rekorden ble satt i mars 2012 og utbetalingen var på en svimlende sum av $656 millioner.

Powerball – Kjent som amerikas favorittlotteri, trekningene skjer på torsdager og søndager, og en spiller vant utrolige $590.5 millioner i mai 2013.

SuperEnalotto – Italias største lotteri som har utbetalt en rekordgevinst på €177.8 millioner og har tre trekninger i uka.

Lotto 6/49 – Tysklands nasjonale lotteri har garanterte toppgevinster. På onsdager er førstepremien minst €1 million og på lørdager €2 millioner. Rekordgevinsten var på hele €45.4 millioner.


EuroLotto 1 000 kr bonus 100 cashback.
1 risikofri lottokupong

Fru Narvesen minner på at...

Ikke glem at Eurolotto.com har mye mer å tilby enn lotteri, med spilleatomater fra flere leverandører, bordspill og andre klassiske casinospill, Keno og mer.


Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no