Hvis bildet ovenfor virker kjent for deg har du rett, det samme tenkte Fru Narvesen da hun først mottok nyhetene om NetEnts nyeste spilleautomat Dazzle Me.

Første bildene sluppet av spillet som kommer en gang neste uke ser veldig ut som noen andre automater fra samme leverandør som Sparks, Fruit Shop eller Starburst. Dette gleder Fru Narvesen da disse spillene er noen av hennes favoritter, og det er greit at NetEnt holder seg til en suksessfull oppskrift.

Spillet lanseres som sagt neste uke så Fru Narvesen har ikke hatt muligheten til å prøvespille det selv, men fra forvisningen og annen informasjon hun har fått tilgang til har hun laget et kort sammendrag, slik at du vet hva du kan forvente deg.

Spilleautomaten

Dazzle Me er et fargerikt og oppmuntrende spill rent estetisk sett. Det har 5 hjul og 76 gevinstlinjer, men radene kan man ikke klassifisere for dette varierer fra hjul til hjul, som sett nedenfor:

Radene i spilleautomaten Dazzle Me varierer ettersom hvilket hjul det gjelder.

Spesialfunksjonene til Dazzle me er Dazzling Wild Reels, Free Spins og Linked Reels.

Dazzling Wild Reels er en form for Wilds som kan dukke opp helt tilfeldig under spillingen og dekke et helt hjul med bare Wilds. Disse kan dukke opp på alle hjulene og erstatter alle symboler utenom Free Spins symbolene.

Free Spins symbolene kan også dukke opp hvor som helst på hjulene, og tre eller flere samtidig aktiverer free spins, opptil 16 hvis fem symboler er synlige samtidig.

Linked Reels vises bare under Free Spins runden, og fungerer slik at hjul 1 blir kopiert og vises identisk på hjul to, og/eller det samme for hjul 3 og 4. Dette øker vinnersjansene betraktelig.

Fru Narvesen liker spesial funksjonene og oppsettet, og gleder seg til å prøve spillet med en gang det lanseres. Vær trygg på at en omtale da også kommer!