Denne kampanjen er avsluttet

Tipp sluttresultatene (1, X eller 2) på valgte fotballkamper hos ComeOn og vinn en andel av 10.000 kr, og en jackpot! Helt uten omsetningskrav!

Gå til ComeOn Odds, legg et kvalifiseringsspill og gjett resultatene på dagens kupong. Får du 10 rette + riktig svar på jackpot-spørsmålet, vinner du en andel av 10 000 kr og jackpotten, som for ikke så lenge siden lå på hele 145 000 kr.

Om ingen spillere får 10 rette og svarer riktig på jackpot-spørsmålet vil jackpotten øke med 5000 kr og overføres til neste runde.

Fortvil ikke om du ikke er kunnskapsrik i fotball, for ComeOn har rekruttert Thorstein Helstad å hjelpe deg med tips, sammen med tre halvgarderinger som du kan bruke fritt.


bonus 600 kr
free spins 0
  • God velkomstbonus
  • Bra spillutvalg
  • Flere produkter

ComeOn Tier’n

  • Du kan ombestemme deg etter å ha tippet på Tier’n, og endre dine valg i kupongen frem til tidsfristen.
  • Dersom en kamp blir avlyst vil kamputfallet bli trukket fra 10 lodd. Antall lodd for 1 (hjemmeseier), X (uavgjort) og 2 (borteseier) vil avhenge av siste oppdaterte odds før avspark på den aktuelle kampen. For eksempel: Hvis oddsen er 1.50|3.20|2.60 vil antall lodd i en slik trekning bli 5 lodd for hjemmeseier, 2 lodd for uavgjort og 3 lodd for borteseier.
  • Dersom tre eller flere kamper blir avlyst vil hele kupongen, og dermed den runden av Tier’n, bli kansellert.
Tier’n tippekupong hos ComeOn casino

Tier’n kvalifiseringsspill

For å kunne tippe og vinne på Tier’n må du legge et spill på ComeOn Odds eller Live Betting som oppfyller disse kravene:

  1. Ha en innsats på minst 100 kr.
  2. Være et pre-match eller live singel- eller kombinasjonsspill. Systemspill og spill med Asian Handicap teller ikke.
  3. Være lagt på samme dag som og før innleveringsfristen av Tier’n.

10 000 kr i premiepotten!

Alle premier fra Tier’n inkludert jackpotten er utbetalt i kontanter og har ingen omsetningskrav.

Premiepotten på 10 000 kroner fordeler seg 60/40 på deltakere som har fått 10 og 9 rette. Spillere som får 10 rette vil få en andel av begge premiepottene.

ComeOn progressiv jackpot

I tillegg til 10 000 kr i den totale premiepotten ligger det 25 000 kr i en progressiv premiepott. For å vinne jackpotten som alltid ligger på minst 25 000 kr må du få 10 rette og svare riktig på jackpotspørsmålet.

Dersom ingen gjør det, vil jackpotten øke med 5000 kr for hver runde frem til den blir vunnet. Dersom det er to eller flere deltakere som har både 10 rette og korrekt svar på jackpotspørsmålet, vil alle få hver sin like andel av jackpotsummen.

Thorstein Helstad tippetips

Du kan få tippetips til Tier’n fra ComeOns egne ambassadør Thorstein Helstad!

Noen av hans tips fra tidligere runder i Tier’n så slik ut:

Thorstein Helstad tippe tips hos ComeOn