Bridesmaids online spilleautomat

Bridesmaids

Herr Narvesen liker ikke romantiske komedier og Fru Narvesen ser vanligvis disse enten på egen hånd eller med en venninne. Han visste derfor ikke mye om den nye spilleautomaten Bridesmaids som lanseres en gang denne måneden.

Fru Narvesen insisterte på at han så Bridesmaids innen han prøvespilte online spilleautomat versjonen og han angret seg ikke. Å ha sett filmen altså, for spillet falt ikke helt i smak. Filmen er en slags parodi av romantiske komedier og spillet reflekterer ikke dette med sine ultra-rosa bakgrunner, bonushjul og andre effekter. Fru Narvesen likte førsteinntrykket men Herr Narvesen mener spilleverandøren har tapt en stor del av potensielle spillere ved å ikke skape spillet i samme selvironiske stil som filmen. Kanskje denne overdosen av ”jentene” farger var et forsøk på sarkasme men det har dessverre ikke slått gjennom.

Spilleopplevelsen

Bridesmaids er ikke lansert ennå så det var begrenset med hvor mye Herr Narvesen kunne oppleve, men utenom å bekrefte at spillet blir tilgjengelig i mobilversjon også, fikk han tilgang til forhåndsvisningen og detaljene rundt funksjonene til automaten, så her er et kort sammendrag:

Minste innsats: 4 kr

Maks innsats: 600 kr

5 hjul, 4 rader, 40 gevinstlinjer

Få 3 eller flere cupcakes scatter symboler og aktiver en av fire mulige bonusrunder. Disse er de fire ulike bonusrundene:

Friendship Free Spins: Du får 10 gratis spins og hjulene betaler venstre til høyre og høyre til venstre. Lillian (bruden og høyeste betalende symbol) er stablet på hjul 3 og er en Wild for både Annie og Helen symbolene. Annie symbol er stablet på hjul 1 og 2, og Helen er stablet på hjulene 4 og 5.

Flying High Free Spins: Du får fallende symboler (hvor vinnersymboler forsvinner og flere kommer rasende ned), pluss voksende Wilds. Disse øker med en Wild per spinn til maksimalt 13.

Boutique Bonus: Match brudepiker for å vinne pengepremier og bonusmultiplikatorer. Matching av brudesymbolet vil avslutte bonusrunden, jo lenger dette tar jo større blir multiplikatoren.

Magic Moments Bonus: Velg magiske øyeblikk fra filmen (og se på dem), og du vil få øyeblikkelige pengepremier.

 


Spillboden.com

SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no