Spill Book of Dead

Rich Wilde and the Book of Dead

Rich ”Richard” Wilde har utseendet med seg, men ser ut til å bruke mer tid på å reise rundt på jakt etter glitrende skatter enn å henge med damene. Før han satte ut for å finne Book of Dead (frister det ikke litt å sette inn en ”the” der et eller annet sted?) tok han seg en tur inom Sør Afrikas jungel på leting etter rikdommer i spilleautomaten Aztek Idols. Han har også avdekket verdifulle perler i spilleautomaten Pearls of India. På sitt seneste eventyr handler det altså om en gammel og mektig bok. De som velger å ta følge vil snart oppdage at dette er en ganske så farlig reise. Ta godt vare på spillebalansen din – det er spesielt den som får lide om du ikke er forsiktig.

La nå ikke denne advarselen skremme deg fra å prøve spillet. Er du en fan av høy risiko og store gevinster er denne et must. Book of Dead fins på manges favorittlister nettopp på grunn av summene den kan by på.

Om du mener du har hørt nok og er klar for den farlige reisen med det samme, finner du spillet hos våre samarbeidspartnere. Noen av dem er:


Casumo 12 000 kr bonus
200 free spins
Norgesspill 2 500 kr bonus
Unibet 500 kr bonus

Book of Dead Spillevisning

Book of Dead Bonus

Fru Narvesen har sett Book of Dead i sentrum av mange kampanjer, og anbefaler lesere om å godta kampanjebrev. Flesteparten av tilbudene hun har sett er nemlig i en e-post. Det er som regel snakk om en håndfull med gratisspinn, og disse gratissjansene kommer alltid godt med i et spill som er kjent for å ha lange og frustrerende tørkeperioder!

Fins det ingen gratisspinn å få på Book of Dead, kan du alltids ha spillet i bakhodet når du henter en velkomstbonus eller en påfyllingsbonus. Det gir masse ekstra penger som også hjelper i jakten på den verdifulle boka.

Book of Dead Bonusfunksjoner

Selv om Rich Wilde er en sjarmerende kar, er det lite han kan gjøre for deg i denne spilleautomaten. Han er et vanlig symbol, men om vi ser bort fra den gylne boken så betaler han ut mest.

Boken vi nevnte er ikke bare spillets wildsymbol – den er også en scatter. Boken har altså fått to av spillets viktigste funksjoner. Som et wildsymbol erstatter den andre symboler for å hjelpe deg med å lage vinnerkombinasjoner. Som scatter gir den deg 10 gratisspinn om du lykkes samle 3 eller flere på ett enkelt spinn.

Før vi forteller mer om spillets gratisspinn-bonus, vil vi nevne at det også fins en gamble-funksjon som aktiveres etter hver gevinst. Her vil du kunne doble eller firedoble gevinsten du nettopp vant:

  • Gjett riktig kortfarge for å doble pengene.
  • Gjett riktig kortsymbol for å firedoble pengene.

Fru Narvesen er ingen fan av denne funksjonen og holder seg som regel unna. Men hun kan forstå at enkelte syns denne er interessant.

Book of dead Gamble funksjon

Book of Dead Free Spins

Alle som elsker Book of Dead vet hvor lønnsom gratisspinn-runden kan være Det er takket være en utvidende scatter som blir valgt ut før bonusrunden starter. Når du får 2 eller 3 av disse på skjermen vil de utvide seg til å dekke hjulet og gi deg en gevinst uansett hvor de havner. Du kan altså fylle opp hjul nr. 1, 3 og 5 og likevel få betalt. Nå begynner du kanskje å forstå hvilke beløp du kan vinne her ...

I fru Narvesens seneste gratisspinn-runde fikk hun knekten som utvidende scatter. Det er blant de dårligste, men hun lykkes samle 3 nye bøker som ga henne 10 nye gratisspinn. Hun endte opp med å plukke ut 143xinnsatsen på 20 spinn.

Det kunne gått bedre, men sånn er det alltid i spilleautomater. Beløpet hjalp henne i hvert fall et godt stykke over det hun hadde da hun startet.

Book of Dead gamble funksjon

Book of Dead spilleopplevelsen

Hjul / Rader: 5 / 3
Gevinstlinjer: 1-10
Myntverdi: 0.01 - 2
Minsteinnsats/Maksinnsats (alle linjer): 0.10 / 100
Utbetalingsprosent: 96,1%

Book of Dead passer ved første øyenkast alles spillebudsjetter, men fru Narvesen vil ikke anbefale denne de dagene du ikke har så mye å spille for. Det er fordi hovedspillet er ganske brutal mot spillebalansen. Du kan vente deg lengre økter med småtterier. Lommerusk som gjerne er mindre enn innsatsen. Du kan vinne gode beløp her også så klart, men målet blir ofte å holde ut til gratisspinn-runden.

Book of Dead Jackpot

Book of Dead har ingen progressiv jackpot. Det har en maksgevinst på 250 000 mynter. Det skal litt til å få denne summen inn på kontoen, men spillet har punget ut med flere store beløp til de som har prøvd. Så sent som i september 2016 vant en heldig nordmann hele €105 850. Denne summen vant han på Book of Dead hos Casumo. Det morsomste er kanskje at han registrerte seg hos Casumo dagen før.

Book of Dead på mobilen

Dere som foretrekker å spille på mobilen blir nok glade over å høre at denne fins tilgjengelig på mobile enheter. Så lenge mobilen eller nettbrettet er koblet til Internett kan du altså spille uansett hvor du befinner deg.

Book of Dead konklusjon

Før vi avslutter er vi vel nødt for å nevne likheten mellom Book of Dead og Book of Ra. Book of Ra er laget av Novomatic og er blant de mest populære landbaserte spilleautomatene som fins. Vi kan nesten høre fansen skrike på sidelinjen om at Book of Dead er en kopi av denne stjernen. Begge har 10 linjer, begge velger ut en scatter i gratisspinnbonusen og begge har lange tørkeperioder. Fru Narvesen syns dog at Richard Wildes eventyr ser bedre ut.

Fru Narvesen vil helt klart anbefale denne perlen til Spillbodens lesere, men ber dere om å ha spillets farer i bakholdet. Spill Book of Dead når du har litt ekstra å rutte med; og når du er i humør til å ta større sjanser for fantastiske skatter.SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt