Folkeriket

Skaff deg en bonus på 500% opptil 500 kr hos Folkeriket.

28 dager gjenstående Til tilbudet
18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Gyldig for nye spillere som setter inn minst 100 kr. Med 500% bonusen må innskuddet + bonusen omsettes 35x innen 30 dager. Det betyr 70x totalt. | Regler og vilkår gjelder

Tilbudsdetaljer

Folkeriket var i lengre tid kjent under navnet Folkeautomaten, men det har kommet mye positivt ut av navnebyttet. Som ny spiller hos Folkeriket kan du for det første sikre deg en herlig velkomstbonus på 500% opptil 500 kr! Det er rett og slett veldig gunstig, og koster ikke skjorta!

Folkeriket eies og drives av Co-Gaming Limited fra Malta, med blant annet ComeOn i spissen. De har lang og bred erfaring med casinodrift, så du kan være trygg når du spiller her. De har en godkjent lisens gjennom lotteritilsynet Malta Gaming Authority.

Folkeriket velkomstbonus

Sett inn en hundrelapp hos Folkeriket – spill for 600 kr

Alle nye spillere som registrerer en spillekonto hos Folkeriket kan glede seg over velkomstbonusen som tilbys. Her kreves det et lite innskudd for å få mye.

  • Det er bare å sette inn 100 kr, så får du plutselig en 500% bonus og 600 kr å spille for!

Prøv lykken på den eksklusive Folkemillionen

Folkemillionen gir deg en ekstra sjanse til å vinne en jackpot. Her får du sjansen til å spille om en eksklusiv progressiv jackpot på vanlige spill fra spillutvikleren Play’n Go. Du kan for eksempel prøve lykken på klassiske spilleautomater som Reactoonz, Moon Princess eller Rise of Olympus. Folkemillionen kan være like rundt hjørnet…

*Spillboden oppfordrer alle til å lese godt gjennom regler og vilkår før du begynner å spille.

Folkeriket 21+ Responsible Gambling | T&C Applies
28 dager gjenstående Til tilbudet