1. oktober smeller det i et fullsatt Oslo Spektrum. Førstedamen, Cecilia Brækhus, møter den franske knockout-artisten, Anne-Sophie Mathis, i et oppgjør som er blitt kalt ”The Homecoming” og ”The Artic Rumble”. Det blir det første profesjonelle bokse-eventet på norsk jord siden 1981 og nå kan du legge et oddsspill verdt opptil 500 kr – helt uten risiko!


bonus 3 000 kr
free spins 200
  • Velkjent selskap
  • Bra velkomstbonus
  • Mange tilbud

Spill på The Artic Rumble helt uten risiko

Brækhus og Mathis kommer garantert til å by på et forrykende show, men glem ikke at du kan gjøre kampen enda hetere ved å legge et oddsspill. Betsson lar deg legge opptil 500 kr på damene og gir deg pengene tilbake om det går til dundas. Får vår egen superstjerne 29 seire ut av 29 mulige? Eller får franske Mathis revansje for tapet mot nordmannen i 2012?

Så enkelt er det å spille risikofritt

  • Det første du må gjøre er å melde deg på kampanjen. Det gjør du på Betssons tilbudsside.
  • Legg opptil 500 kr på hvilken som helst boksekamp (pre-match og live) innen 1. oktober kl. 23:59. Ja da, det står hvilken som helst, men hvorfor spille på noe annet enn disse damene i dag? Husk å markere den blå boksen på spillekvitteringen din før du plasserer ditt risikofrie spill.
  • Det risikofrie spillet må i være på én kupong. Du kan med andre ord ikke spille systemspill.

Unngå leie misforståelser ved å lese gjennom kampanjereglene på Betssons tilbudsside.

Brækhus beskriver det første møtet med Mathis som den hardeste i sin karriere, og kampen er blitt omtalt som ”århundrets kvinnekamp”. Mon tro om vi får en reprise på lørdag!?

Få med deg kampen live på TV3 - sendingen starter kl. 19:00.