Denne kampanjen er avsluttet

I skrivende stund ligger Norge på andreplass i divisjon C gruppe 3 av UEFAs nye Nations League (eller nasjonsliga på norsk) etter seier mot Kypros og tap mot Bulgaria. Lørdag 13. oktober kl. 18:00 er det muligheter for 3 nye poeng når Slovenia ankommer Ullevål Stadion – og oddssetterne er ganske så sikre på at Norge lar dem dra tomhendte hjem.Økt odds

Fra det vi kan se er oddsetterne villige til å gi fra seg rundt 1,80 i odds på at Norge vinner, mens Slovenia har fått rundt 4,75. Men om du er skråsikker på at Norge vinner er det Betsson du bør sjekke ut – så lenge du ikke har noen konto der fra før!

Betsson gir nemlig nye spillere som åpner en konto og legger spillet sitt innen kampstart hele 5,00 i odds på at Norge tar seieren. Spillet må legges på en mobil enhet og ha en innsats på mellom 10 og 100 kr.

Slik gjør du

  • Åpne din Betsson-konto innen 13. oktober kl. 18:00 og gjør ditt første innskudd.
  • Finn kampen på din mobile enhet og velg deretter det øverste valget markert med «Økt odds».
  • Plasser ditt mobilspill (minst 10 kr, maks 100 kr) på markedet som er markert med «Økt odds».

Opptil 5000 kr ekstra

Glem ikke at du som ny oddsspiller også vil få det første innskuddet ditt doblet med opptil 5000 kr. Setter du inn 5000 kr får du altså 10 000 kr å spille for totalt. Du kan naturligvis sette inn mindre og få det beløpet matchet også. Bare pass på at førsteinnskuddet er på 100 kr eller mer.