Denne kampanjen er avsluttet

Kampanjene på årets Vinter OL i Pyeongchang ramler inn i kjempefart og denne godsaken fra Betsson burde være meget interessant for dere som liker å spille på oddsen. Casinogiganten gir deg nemlig ett risikofritt spill verdt 200 kr som du kan bruke på ishockey eller en annen Vinter OL-gren. Men det er ikke alt. Dersom Norge vinner 15 medaljer (og det klarer de vel lett?) utløser de en spennende medaljebonus.

Oppdatering 21. februar: De norske utøverne utløste medaljebonusen allerede 15. februar, og siden den gang har de omtrent doblet antallet. 15. februar så det slik ut: 16 medaljer (5 gull, 7 sølv og 4 bronse)! I dag har de 30 medaljer (11 gull, 11 sølv og 8 bronser)

Oppdatering 26. februar kl. 11:10 CET: 14 gull, 14 sølv, 11 bronser og 39 medaljer totalt!


bonus 3 000 kr
free spins 200
  • Velkjent selskap
  • Bra velkomstbonus
  • Mange tilbud

Kampanjeinfo

1. Logg deg inn på din Betsson-konto eller åpne en her.

2. Finn kampanjen på Betssons kampanjeside og velg om du vil spille risikofritt på ishockey eller en annen gren. Husk å holde tunga rett i munn for du kan ikke ombestemme deg etterpå.

3. Få en medaljebonus dersom Norge plukker med seg 15 medaljer fra Pyeongchang.

Risikofrie spill

Et risikofritt spill er ikke det samme som et gratisspill. Du må med andre ord ha penger nok til å dekke innsatsen. For denne kampanjen henter du ditt risikofrie spill via kampanjesiden, og du blir deretter sendt til tilhørende odds. Så må du ikke glemme å markere boksen for risikofritt spill på kupongen før du setter det.

- Hvis du vinner anses nettogevinsten som bonuspenger, men må bare omsettes 1 gang til en odds på 1,50 eller mer.

- Hvis du taper får du innsatsen tilbake som ekte penger.

Husk å markere denne boksen på din spillekupong

Medaljebonus

109 norske idrettsutøvere er blitt sendt til Pyeongchang og vi hørte nettopp på radioen at det er blitt satt et mål om å hente 30 medaljer (minst 10 av dem i gull). Betsson krever bare 15 for å gi fra seg en medaljebonus. Medaljebonusene er gratisspill eller risikofrie spill av forskjellig verdi eller kontantpremier på opptil 10 000 kr. Hvilken du får er en overraskelse!

Betsson Sport velkomstbonus

Nye oddsspillere ønskes velkommen med en 100% matchbonus på første innskudd. Det meste du kan hente er 5000 kr ekstra, hvilket betyr at et innskudd på 5000 kr gir deg 10 000 kr å spille for totalt.

Noen ganger har Betsson dessuten et ekstra tilbud som gjelder for en bestemt periode og en bestemt sport/evenement. Det kommer vel ikke som en enorm overraskelse at nåværende ekstratilbud gjelder Vinter OL?

Gjør du det første innskuddet ditt innen 23. februar 2018 kl. 12:00, får du et gratisspill verdt 250 kr som kan brukes på oddsen i kategorien «OL».

Lykke til!


bonus 3 000 kr
free spins 200
  • Velkjent selskap
  • Bra velkomstbonus
  • Mange tilbud