Denne kampanjen er avsluttet

Har du en konto hos Betsson er det spesielt tre spill av Play ’N Go du bør sjekke ut. For alle spillerunder - gevinst eller ikke - gir deg muligheten til å vinne én av fire mysteriejackpoter betalt av Betsson. Spillene har med andre ord ikke jackpoter til vanlig!

Mysteriejackpotene 

En mysteriejackpot kan dukke opp når som helst, så lenge du spiller enten Grim Muerto, Troll Hunters eller Super Flip hos Betsson. Du kan altså ende opp med å vinne stort på en spillerunde som ikke ga en gevinst!
Du må naturligvis spille med ekte penger, og du vil kunne vinne en jackpot med en innsats på bare 2 kr. MEN! Jo mer du spiller, desto større blir mysteriegevinsten!

- For å kunne mini-jackpoten må du spille for minst 2 kr. 
- For å kunne vinne den lille jackpoten må du spille for minst 10 kr. 
- For å kunne vinne den store jackpoten må du spille for minst 15 kr. 
- For å kunne vinne den største jackpoten må du spille for minst 20 kr. 

Spiller du for 2 kr kan du altså bare vinne mini-jackpoten. Spiller du for 20 kr kan du vinne alle sammen. Alle jackpotvinnere får beskjed om hva de har vunnet inne i spillet de befinner seg i.

Dobbel mini-jackpot!

I perioden 19. april til 16. mai er det ekstra moro å vinne en mini-jackpot for Betsson dobler nemlig beløpet. Alle som vinner mini-jackpoten får nemlig gevinsten matchet med bonuspenger. 

  • Vinner du mini-jackpoten mellom mandag og torsdag, får du bonuspengene fredag kl. 18:00.
  • Vinner du mysteriejackpoten mellom fredag og søndag, får du bonuspengene påfølgende mandag innen kl. 18:00.

Legg spesielt merke til at denne delen krever påmelding. Det gjør du ved å gå til Betssons kampanjeside og finne frem til knappen som heter «Prøv lykken» .

Betssons velkomstbonus

Som nye spiller hos Betsson Casino får du mye for pengene. Et bittelite innskudd på bare 50 kr gir deg nemlig 300 kr å spille for totalt. Selve bonusbeløpet er ikke enormt, men vi snakker en prosentøkning på hele 500% her. 

For å holde moroa gående over en lengre periode har Betsson bestemt seg for å dele opp bonusen over flere uker. Du får 50 kr den dagen du gjør ditt første innskudd. Deretter får du 50 kr hver mandag de neste fire ukene.  
 


bonus 3 000 kr
free spins 200
  • Velkjent selskap
  • Bra velkomstbonus
  • Mange tilbud