Betssons gjettekonkurranse

Vinn finalebilletter til Champions League

- samt risikofrie spill og gratisspill

8-delsfinalene i Champions League sparkes i gang i kveld og kl. 20:45 starter oppgjørene mellom Juventus og Tottenham, samt Basel og Manchester City.

Er du kjapp kan du få med deg ukens risikofrie spill gjennom å svare rett på spørsmålene under. Og med litt ekstra flaks kan du også ende opp med gratisspill verdt 1000 kr + billetter til Champions League-finalen i Kiev 26. mai. 


Betsson 3 000 kr bonus og 200 free spins.

|


Slik deltar du

Betsson kommer til å legge opp to spørsmål hver kampuke; ett for tirsdagskampene og ett for onsdagskampene. Husk bare at du må sende inn svarene dine før kampstart og at du må skrive inn e-postadressen du har registrert på din Betsson-konto. Alle som deltar får et risikofritt spill verdt 200 kr for hvert riktige svar og premiene krediteres fredagen etter gjeldende kamper etter kl. 15:00 CET.

Ekstrapremie! Alle som gjetter minst én gang og i tillegg plasserer et spill på valgfri Champions League-kamp i løpet av en kampuke, er med i trekningen av et gratisspill verdt 1000 kr. I de ukentlige trekningene vil 10 heldige spillere få et 1000 kroners gratisspill som kan brukes på valgfri sport!

SPØRSMÅL UKE 5

  • Hvem scorer det første målet i tirsdagens Champions League-kamp?
  • Hvor mange keeperredninger blir det i onsdagens Champions League-kamp?

Finalebillettene

For å vinne billetter til Champions League-finalen trenger du ikke gjøre noe annet enn å gjette på spørsmålene Betsson legger ut. Du får nemlig ett lodd for hvert innsendte svar (husk at det bare er det første innsendte svaret som gjelder). Det har i tillegg ingenting å si om du vinner eller taper.

Den heldige som får navnet sitt trukket opp av hatten, får en pakke som inneholder flybilletter, kampbilletter og overnatting på hotell. Og siden Betsson vet at de beste opplevelsene deles med en man er glad i, får vinneren selvfølgelig ta med seg en venn!

Betsson velkomstbonus

Nye oddsspillere ønskes velkommen med en 100% matchbonus på første innskudd. Det meste du kan hente er 5000 kr ekstra, hvilket betyr at et innskudd på 5000 kr gir deg 10 000 kr å spille for totalt.

Noen ganger har Betsson dessuten et ekstra tilbud som gjelder for en bestemt periode og en bestemt sport/evenement. Det kommer vel ikke som en enorm overraskelse at nåværende ekstratilbud gjelder Vinter OL?

Gjør du det første innskuddet ditt innen 23. februar 2018 kl. 12:00, får du et gratisspill verdt 250 kr som kan brukes på oddsen i kategorien «OL».

Lykke til!


Betsson 3 000 kr bonus og 200 free spins.

|


Spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no