Denne kampanjen er avsluttet

Det er fortsatt noen dager igjen til den fineste dagen Fru Narvesen vet om, men Betsson starter oppvarmingen allerede nå. Hver dag frem til 17. mai deler de nemlig ut et pengebeløp på 2500 kr. Alt du trenger å gjøre for sjansen til å håve inn ekstra cash er å melde deg på til deres 17. mai-kampanje og gjøre dine innskudd.

  • Gjør innskudd og spill for 100 kr for å motta et lodd til den daglige trekningen.
  • Hvert opptjente lodd gjelder for alle resterende daglige trekninger i Betssons innskuddslotteri.

17. mai-millionen

Trenger du flere grunner til å delta i denne kampanjen? Hva med 1 million kroner? Melder du deg på kan nasjonaldagen plutselig handle om så mye mer enn finstasen, det norske flagget, pølser, is og vafler. For Betsson deler nok en gang ut 1 million kroner, samtidig som de gir den heldige vinneren en strålende VIP-opplevelse.

Alle som har meldt seg på og har gjort et innskudd i løpet av 2015 er med i trekningen av 17. mai-millionen.

Nye spillere

Dette er ikke første gang Betsson melder en av sine spillere inn i millionærklubben. Denne kampanjen er en gjenganger fra i fjor, og kommer dessuten i andre versjoner. For du har vel hørt om Valentins-millionen? Eller feriemillionen? Så om du er interessert i å delta i kampanjer som dette er det bare å registrere seg via spill nå-knappen under. Nykommere blir tatt imot med en herlig bonus på opptil 3000 kr og 50 gratisspinn på den populære jackpotautomaten Mega Fortune.

bonus 3 000 kr
free spins 200
  • Velkjent selskap
  • Bra velkomstbonus
  • Mange tilbud