Spill og vinn hos Betsafe Sport

Betsafe Sport

Betsafe ble startet opp av en gjeng med nordmenn, som siden solgte produktet sitt til Betsson i 2011. De tjente noen kroner for å si det sånn, og vi tror de er glade over å se at siden deres fortsatt gjør det bra den dag i dag. I sin casinogruppe er Betsafe den “kule” som elsker fart og spenning. Så nå skal vi se litt på hvor mye action en kan forvente seg i deres sportsbook!


Betsafe Sport 4 000 kr bonus.

Betsafe Sport - Oppsett

 • Plattform: SB Engine Inhouse
 • Fast Markets: Nei
 • Cash Out: Ja
 • Live Streaming: Ja
 • Oddsboost/Kombo-boost: Ja:
 • Omsetningskrav for bonuser: 5 ganger bonus+innskudd | Minsteodds: 1,8 (Andre regler gjelder for gratisspill etc.)

Oddsformatet kan endres til enhver tid og du vil også se interessant sportsbook-kampanjer på flashy bannere i toppen og på kampanjesiden.Det fins en del større sportsbook-plattformer der ute, men det sjokkerer nok ingen at Betsafe Sport benytter seg av en egen. Denne heter SB Engine Inhouse, men for brukere har det ingen større betydning når det kommer til oppsettet. De følger den samme oppskriften hvilket er sportene i en meny til venstre, oddsen i midten og spillekupongen til høyre.

Betsafe Sport sidevisning

Betsafe Sport - Velkomstbonus

Nye spillere får en bonus på 100% opptil 4000 kr når de gjør sitt første innskudd, men det kan følge med en ekstra godsak avhengig av når du åpner kontoen din. Disse kommer gjerne i form av gratisspill eller liknende og siden det snart er VM er den nåværende ekstrabonusen et gratis VM-spill verdt 500 kr. Alt du trenger å gjøre for å hente gratisspillet er å sørge for at det første innskuddet ditt er på 250 kr eller mer!

* Et gratis VM-spill kan bare hentes av spillere som åpner sin Betsafe-konto mellom 30. mai kl. 10:00 og 15. juli kl 18.00 CET (2018).

Betsafe Sport - Bonuskoder og tilbud

Er du en fan av spennende oddsbonuser og kampanjer er Betsafe så absolutt et sted for deg. De har nesten alltid et godt tilbud som kan gi deg alt fra gratisspill og risikofrie spill. Du kan også delta i et lass med tippekonkurranser som setter dine sportskunnskaper på prøve og om du vinne rkan du regne med å få en skikkelig belønning. Premiene varierer, men de vi ser som mest er gratisspill, risikofrie spill, reiser, sportspakker, pengepremier og hete gadgeter. Ukentlig gratisspill på VM og en del av 90 000 kr er det du kan vinne akkurat nå!

Betsafe Sport - Oddsutvalg

En gang i tiden var slagordet deres “Bet on almost anything”, men det er blitt fjernet til fordel for “In it to Win it”. Etter vår mening funker den siste bedre, men de har fortsatt et oddsutvalg som burde tilfredsstille de aller fleste.

Fotball er naturligvis den sporten de dekker som mest, og inneholder for øyeblikket 11587 forskjellige markeder. Når det kommer til norsk fotball vil du kunne spille på kamper helt nede i 4. divisjon. Du trenger dog ikke henge med leppa dersom fotball, tennis eller ishockey ikke er din greie. For du vil også få odds på mye annet, slik som MMA, motorsport, rugby, cricket og bordtennis. Trav og galopp samt virtuell sport har til og med fått en egen plass i toppmenyen.

Når det kommer til gevinstgrenser har Betsafe Sport satt det til €100 000 per spill, €250 per dag og €500 000 per spiller i uka!

Spill på fotball-VM hos Betsafe Sport

I skrivende stund er det bare to dager igjen til avspark i Russland, og Betsafe Sport vil så absolutt være en god partner å ta med seg på reisen. Nesten halvparten av fotballmarkedene de har oppe akkurat nå gjelder for den store fotballfesten. Du vil også få liveodds, cashout-muligheter og mye annet godt. For ikke å glemme flotte kampanjer slik som de vi allerede har nevnt.

Betsafe Sport - Liveodds og Live Stream

LiveBetting er også en mulighet hos Betsafe Sport, og de kampene de gjelder er markert med “LIVE”. Du får også en full oversikt over livebetting-muligheter i deres kalender.

Mens LiveBetting er et must for en seriøs bookmaker, er Live Streaming en fantastisk bonus. Gladnyheten er at Betsafe Sport har denne tjenesten og du kan filtrere ut alle Live Stream-kamper i Betsafes LiveBetting-kalender. For å benytte deg av deres streamingtjeneste må du være innlogget og ha minst €0,10 (eller tilsvarende i en annen valuta) på kontoen. Vær oppmerksom på at de ikke kan sende enkelte begivenheter til alle land grunnet rettigheter.

Spill på liveoddsen hos Betsafe Sport

Betsafe Sport - Funksjoner og tjenester

I Betsafes LiveScore-funksjon får du all den statistikken du trenger for en rekke sporter. Hvorfor ikke bruke den under VM i Russland 2018? Her blir du nemlig servert hele kampoppsettet og annen viktig informasjon som resultater fra innbyrdes oppgjør, live-resultater, resultater, tabeller og mer.

Betsafe Sport Statistikk og livescore

 

Med cashout-funksjonen kan du kaste håndkle og ta et mindre tap eller en mindre gevinst før dommeren blåser i fløyta. Denne er tilgjengelig på utvalgte pre-match og in-play markeder via pc-en, iPhone-appen og Android-appen. Legg spesielt merke til at tjenesten ikke er tilgjengelig på:

 • omsetning via gratisspill eller risikofrie spill
 • multispill, med mindre det er cashout på individuelle runder eller eventer i multispillet.
 • systemspill

Den siste tiden har vi sett flere bookmakere legge opp Fast Markets - hvilket er spill på hendelser innenfor de neste minuttene. Det er rett og slett en ekstra livebetting-mulighet som vi syns er ekstra interessant. Vi kan dessverre ikke finne denne tjenesten på Betsafes LiveBetting-side, men krysser fingrene for at det kommer i nærmeste fremtid.

Nyttig info

Betalingsmetoder

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Bankoverføring
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard

Kundeservice

Åpningstider: Døgnåpent!
Live chat:  Responstid 30 sekunder
E-postadresser: Responstid 30-60 minutter

 • Support / Generelle forespørsler: support-no@betsafe.com
 • Finans / Konto / Bankforespørsler: payments-no@betsafe.com

Du kan også be om å bli oppringt, hvilket de kommer til å gjøre innenfor 15-60 minutter.


Betsafe Sport 4 000 kr bonus.


SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no