Denne kampanjen er avsluttet

Er du blant dem som spiller med hjertet og alltid støtter ditt favorittlag uavhengig av hvordan formen deres er, er denne kampanjen som skapt for deg. Om du ikke har en konto hos Betsafe fra før, får du nemlig muligheten til å legge et oddsspill på Eliteserien - uten å måtte bry deg om skuffende resultater!


bonus 10 000 kr
free spins 60
  • Velkjent selskap
  • Mange produkter
  • God velkomstbonus

Slik spiller du helt uten risiko!

Det første du må gjøre er å åpne en konto hos Betsafe. Denne godsaken er kun for nye spillere, så om du allerede har en konto kan du dessverre ikke delta. Eksisterende spillere vil nå alltid ha tilgang til mange andre flotte kampanjer på Betsafes kampanjeside.

Legg merke til at dette ikke er gratis penger. Deltagelse krever derfor at du setter inn 500 kr eller mer. Etter at kontoen er åpnet og pengene er satt inn er det bare å finne frem til odds på Eliteserien. Du får selv velge om du vil legge et pre-match spill eller et live spill, men du må huske å markere boksen for risikofritt spill. Denne dukker opp på spillekupongen etter at markedene er valgt.

Etter det er det bare å lene seg tilbake og nyte kampen!

Hva skjer om jeg taper?
Da får du pengene tilbake. Dette er ekte penger som ikke må omsettes før uttak eller bruk i et annet produkt.

Hva skjer om jeg vinner?
Da må du omsette nettogevinsten (altså, gevinst-innsats) 1 gang innenfor 7 dager på spill med odds på 1,50 eller mer. Når det er gjort er du fri til å ta ut pengene eller bruke dem på andre spill hos Betsafe.

Lykke til!

bonus 10 000 kr
free spins 60
  • Velkjent selskap
  • Mange produkter
  • God velkomstbonus