Denne kampanjen er avsluttet

Hvordan få Viaplay gratis i en måned? Legg et risikofritt spill hos Betsafe!

Se Champions League, Serie A, La Liga, NFL, NHL og UFC gratis i en helt måned. Alt du trenger å gjøre er å legge 150 kr på oddsen - men du får pengene tilbake om du taper!

Slik funker det

  1. Legg minst 150 kr på oddsen og få pengene tilbake om du taper (se reglene under).
  2. Klikk på lenken du får i meldingsboksen for å hente din Viaplay-kode.

Regler du bør være ekstra oppmerksom på

Den beste måten å unngå leie overraskelser på er å lese gjennom kampanjereglene. Her trekker vi frem de aller viktigste. Resten finner du på Betsafes kampanjeside.

  • Innsatsen må være egne penger. Pass på at du har minst 150 kr på din Betsafe-konto.
  • Du får velge hvilken sport som helst, men sørg for at oddsen er på 1,5 eller mer.
  • Både pre-match, livespill, singelspill og kombinasjonsspill gjelder for dette tilbudet. Systemspill gjør det derimot ikke. Legg også merke til at spillet må legges og avgjøres innenfor kampanjeperioden.
  • Du merke av boksen som heter "risikofritt spill" på din spillekupong.
  • Hvis du taper får du pengene tilbake.
  • Tilbudet gjelder fra 31. januar til 28. februar 2017.

Sånn henter du din Viaplay-kode

Etter at spillet er plassert skal du få en melding med en lenk som heter "Hent kode". Klikk på denne for å få Viaplay-koden tilsendt via e-post. Legg merke til at koden bare kan brukes én gang og at den bare gjelder i én måned.

Viaplay sportspakke

Sportspakken til Viaplay inneholder mye snadder for de sportsinteresserte. Fotballfansen får tilgang til både Champions League, Premier League, La Liga, Serie A og mer. Mens ishockey-fansen kan følge med sine favoritter i NHL og KHL. Motorsportinteresserte får fart og spenning i blant annet Formel 1 og Nascar mens kampsport-tilhengere får UFC og boksing.

Alt dette får du gratis ved å legge et oddsspill for bare 150 kr. Viaplay har ingen bindingstid, så om du ikke vil fortsette abonnementet etter at gratismåneden er over, er det bare å avbryte det.