Denne kampanjen er avsluttet

Dere som allerede har en konto hos Betsafe vet at deres kampanjeside alltid er full av snadder. For det desember er det ikke bare blitt lagt til én, men to større kampanjer. Den første er en julekalender med daglige goder, mens den andre er et desemberlotteri med 2 millioner kroner i kontantpremier!

Julekalenderen finner du mer info om under. Vil du vite mer om desemberlotteriet kan du klikke her.


bonus 10 000 kr
free spins 60
  • Velkjent selskap
  • Mange produkter
  • God velkomstbonus

Julekalenderen

Denne julekalenderen funker som de fleste andre julekalendre. Den inneholder 24 luker som alle skjuler en bonus. Vi vet ikke eksakt hvilke goder du får på hvilke dager, men vi vet du kan forvente deg både gratisspinn, big spins, bonuser, gratisspill og risikofrie spill. Det skal også være mulig å plukke med seg en VIP-pakke til Old Trafford, men det blir nok via en konkurranse.

Slik gjør du

Det første du trenger er en spillekonto hos Betsafe og du kan raskt og enkelt skaffe deg en her om du ikke har en fra før. Etter innlogging finner du frem til kalenderen på deres kampanjeside og åpner dagens luke og om du ønsker å ta del i tilbudet du finner der må du klikke på «Meld deg på»-knappen.

Hvert tilbud kommer med et eget sett med regler og vilkår så husk å gå gjennom dem før du blir med.

Lykke til.

Betsafes velkomstbonus

Som ny spiller får du en skikkelig boost på ditt nye spilleventyr takket være en velkomstpakke som inneholder både 10 000 kr, 35 big spins og 25 gratisspinn.

Godene fordeles slik:

1. innskudd: Få 100% opptil 2500 kr + 10 big spins

2. innskudd: Få 50% opptil 2500 kr + 25 gratisspinn

3. innskudd: Få 100% opptil 5000 kr + 25 big spins

Big spins er det samme som gratisspinn bare verdt mer (10 kr per stykk).


bonus 10 000 kr
free spins 60
  • Velkjent selskap
  • Mange produkter
  • God velkomstbonus