Denne kampanjen er avsluttet

Nå er det ikke lenge til vår egen boksedronning, Cecilia "The First Lady" Brækhus møter svenske Mikaela Laurén i ringen. 21. oktober er datoen og Oslofjord Convention Center er lokalet. Ganske nylig ble oppgjøret krydret med et løfte om knockout etter en god del drittslenging fra den 41 år gamle svensken. Under får du mer info om hvordan du skaffer deg PPV-koden til kampen på Viaplay og litt annen snacks.

Brækhus vs Laurén billetter

Billetter til Oslofjord Fight Night finner du på sider som ticketmaster.no. Evenementet starter kl. 20:00, men de billigste billettene som gikk for 628 kr er allerede utsolgt. Vil du kjenne på spenningen LIVE må du ut med minst 1239 kr.

Brækhus vs Laurén på ViaPlay!

Det andre alternativet er å se kampen på TV, men den eneste kanalen som viser Viaplay PPV (Pay per view). Sendingen starter kl. 19:00 og programmet koster for øyeblikket 299 kr. For pengene får du dessuten norske kommentatorer og spenningen streamet i live HD!

SPESIALTILBUD!

Om du ikke har en konto hos Betsafe fra før får du her en fantasisk mulighet til å sikre deg både ekstra penger og PPV-koden som gir deg tilgang til det skandinaviske oppgjøret.

  1. Åpne en konto hos Betsafe
  2. Gjør et innskudd og få 100% opptil 10 000 kr ekstra. Det minste du må sette inn for å kvalifisere deg for PPV-koden er 300 kr.
  3. Åpne meldingen du får på din Betsafe-konto og klikk på ”HENT PPV-KODEN” for å få den tilsendt via e-post.

Et par ting du skal tenke på:

  • Innskudd med Neteller og Skrill kvalifiserer deg IKKE for tilbudet.
  • Vent ikke til siste liten for det kan ta opptil 30 minutter før du får koden.

Oslofjord Fight Night

Møtet mellom Brækhus og Laurén er bare én av åtte kamper som utspiller seg under Oslofjord Fight Night. Aldri tidligere har så mange norske proffboksere prøvd seg i ringen på én og samme kveld.

Her har du listen over alle kampene under boksegallaen:

Super fjærvekt: Valgerdur Gudstensdottir vs. Dominika Novotnikova (CZE)
Super weltervekt: Joanna Ekedal (SVE) vs. TBA
Super lettvekt: Hadi Hassan Srour (NOR) vs. Marcel Herfurth (TYS)
Super fjærvekt: Ali Srour (NOR) vs. Abdeslam El Khalfiouri (SPA)
Cruiservekt: Kent Erik Bådstad (NOR) vs. Nico Chatschatrian (TYS)
Mellomvekt: Anders Eggan vs. Ismael Peregrina Rodriguez (SPA)
Tungvekt: Simen Nysæter (NOR) vs. Sinan Baran (TYS)
Weltervekt: Cecilia Brækhus (NOR) vs. Mikaela Laurén (SVE)

Brækhus vs Lauren odds

Det er ikke bare vi som har stor tro på en seier til Brækhus. Oddsetterne virker også være overbeviste om at Laurén ikke klarer bryte den fantastiske seiersrekken hennes og har gitt Brækhus 1,08 i odds. Skulle du likevel legge en slant på at svensken får sin revansje og vinner, får du 9,05 x pengene i gevinst!

Siden Cecilia Brækhus har nevnt en knock out for kampen skal du vite at oddsen på at hun vinner på knock out, teknisk knock out eller diskvalifisering er 1,85. Sjansene for uavgjort eller teknisk uavgjort er små og gir 30 x pengene i gevinst. 

Andre oddsmarked

  • Blir det knockout i første runde? Ja: 34,00 i odds.
  • Blir noen slått ned i første runde: Ja: 17,00 i odds.
  • Er kampen ferdig i løpet av de første 60 sekundene? Ja: 51,00 i odds.
  • Blir noen av bokserne slått gjennom tauene? Ja: 34,00 i odds.

OBS! Oddsen kan endre seg fra skrivende stund.

Brækhus vs Lauren historie og statistikk

Cecilia Brækhus har nylig fylt 36 år og hadde sin debut i ringen i 2007. Siden den gang har hun vunnet alle de 31 proffmatchene hun har stilt opp i. Hun er den første kvinnen som noen gang har innehatt alle VM-beltene fra de fire største bokseorganisasjonene - WBA, WBO, IBF og WBC. hun er kort sagt verdens beste bokser - i alle kategorier!

Svenske Mikaela Laurén er 41 år og har bare to matcher mer enn vår egen boksedronning. Fasiten hennes er bra, men imponerer kanskje ikke like mye. 33 kamper har hun altså hatt. Hun har vunnet 29 hvorav 13 var på knockout.

21. oktober møtes de i weltervekt-klassen hvor man som mest får veie 66.7 kg.