Denne kampanjen er avsluttet

Fotballfesten er i gang og under den første helgen gikk tittelforsvarerne poengløse fra sin åpningskamp mot Mexico, mens en annen favoritt – Brasil – fikk dele poeng med Peru. Vi skriver denne teksten samme dag som Sverige sikret seg full pott etter 1-0 seieren over Sør-Korea og det er så mye mer i vente ... Kan det bli bedre? Ja, det tror vi. Et oddsspill kan enkelt øke spenningen enda et hakk og hos Bethard kan en i tillegg vinne en andel av 60 000 blanke kroner ...Fullfør alle oppdragene

Denne kampanjen er delt opp i tre deler og det er spesielt to ting du skal legge merke til. Det første er at hver del krever påmelding og det andre er at du må delta i alle tre for å være med i kampen om hovedpotten.

OPPDRAG 1: MÅLSCORER

Vinn et pre-match spill på første målscorer, siste målscorer eller scorer når som helst. Spillet kan legges på hvilken som helst kamp i gruppespillet, men må ha en innsats på minst 100 kr og en odds på 3,0 eller mer.

Alle som fullfører det første oppdraget blir belønnet med et 100 kroners gratisspill.

OPPDRAG 2: OVER / UNDER

Hva er det første du må gjøre? Jo, melde deg på! Etter det er oppgaven å vinne et pre-match spill på markedet «over / under 2,5 mål» på hvilken som helst kamp i den andre runden av gruppespillet. Minsteinnsatsen er nok en gang satt til 100 kr. 

OPPDRAG 3: UKJENT

Det tredje og siste oppdraget avsløres 25. juni . Følg med!

Bethard Sport - Velkomstbonus

Velkomstbonusen du får av Bethard Sport er nettopp blitt endre bedre for Spillbodens lesere. VI har nemlig fått en eksklusiv bonus for våre lesere. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg videre til Bethard Sport via linkene du finner hos oss, så får du 100% opptil 1250 kr ekstra på ditt første innskudd. Lykke til!

*Omsetningskrav: 6 ganger på spill med 1,75 eller mer i odds!