Bethard signerer Zlatan Ibrahimovic

Bethard signerer Zlatan!

Hvordan skille seg ut fra alle de andre? En måte å gjøre det på er å invitere et kjent fjes om bord. ComeOn har John Carew, mens Betsson har John Arne Riise. Bethard sjanset stort og ble belønnet med en skikkelig storfangst ved navn Zlatan Ibrahimovic.

De siste par ukene har dette samarbeidet skapt en del blest i England. Ikke bare fordi det var et spørsmål om han hadde tenkt å bli i Manchester United eller ikke, men fordi en Premier League-spiller ikke har lov til å spille på kamper og markedsføre spillselskaper. Nå som Ibra stikker til USA og tar på seg trøya til Los Angeles Galaxy har han friere tøyler og kan fortsette partnerskapet som planlagt.


Bethard 10 000 kr bonus.

|


Ikke bare en ambassadør

Det svenske fotballikonet nøyer seg dog ikke med å bare være ansiktet utad. Han slenger inn penger og skal nå være den fjerde største eieren etter grunnleggerne. Han er med andre ord ikke bare et pent ansikt som skal pryde hjemmesidene deres. Som deleier vil ha også ha en finger med i selskapets utvikling og fremtid.

Hva vi kan forvente oss av Bethard fremover

Når en liten fisk signerer en stor fisk blir det alltid lagt merke til, og bare nyheten om Zlatan og Bethard lar bettingselskapet sole seg i rampelyset. Vi tror likevel at vi kan forvente oss et stort, om ikke massivt, markedsføringsangrep i tiden fremover. Spesielt i Sverige som er et av Bethards hovedmarkeder. Om moroa sprer seg til de norske kanalene gjenstår å se ...

I tillegg til å være en av verdens beste fotballspillere, er Zlatan også kjent for sin karakteristiske personlighet og sitt anstrengte forhold til media. Det gjør det vanskelig å spå hva dette partnerskapet kommer til å produsere, men vi krysser fingrene for elleville kampanjer og mye spenning.


Bethard 10 000 kr bonus.

|

 


Spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no