Denne kampanjen er avsluttet

Det er bare noen dager igjen av Bethards High Stake Spin-turnering, men herr Narvesen mener det fortsatt fins sjanser for å vinne førstepremien. Spilleren som går av med seieren stikker av med 250 high stakes spin verdt 12 500 kr - hvilket er mye mer enn det mange av oss har å spille for. Bare tenk deg hvilke gevinster du kan hente inn med disse.

Slik deltar du

Det er så enkelt som det kan bli. De 20 spillerne med flest spillerunder på de utvalgte turneringsspillene, får en del av high stakes spin-potten som til sammen er verdt 30 000 kr!


bonus 10 000 kr
free spins 0
  • Zlatan's nettcasino
  • God velkomstbonus
  • Flere kampanjer

Turneringsspill

Reel Rush, Twin Spin, Jack Hammer 2, Starburst, Gonzo’s Quest, Guns N’ Roses, Jimi Hendrix, Motörhead, Secrets of Atlantis eller Drive: Multiplier Mayhem.

Premier (totalverdi 30 000 kr)

1. premie: 250 High Stake Spins i Reel Rush
2. premie: 125 High Stake Spins i Reel Rush
3. premie: 75 High Stake Spins i Reel Rush
4. premie: 50 High Stake Spins i Reel Rush
5. premie: 30 High Stake Spins i Reel Rush
6.-10. premie: 20 High Stake Spins i Twin Spin
11.-20. premie: 10 High Stake Spins i Jack Hammer 2

Gevinstene legges til vinnernes konto senest mandag 3. oktober 2016 kl. 16:00.

Twin Spin

Twin Spin er en spilleautomat med et deilig retro-look, fullstappet med klassiske spilleautomat-symboler som 7-ere, bjeller og kirsebær. Opplevelsen toppes med herlig 70-talls funk og en spillefunksjon som får adrenalinet til å pumpe hver eneste gang.

NetEnt vet hvordan man dynker en spilleautomat med bonusfunksjoner, men de vet også at det enkle ofte er det beste. Starburst er kanskje det beste eksempelet på nettopp dette, men Twin Spin er hakk i hel. Den har bare én bonusfunksjon, men denne bonusfunksjonen er sterk nok til holde på interessen over lang tid. 250 high stakes spin på denne kommer garantert til å by på nervepirrende spenning!