Denne kampanjen er avsluttet

Roland Garros - eller French Open - er godt i gang og rundt tennisstjernene blomstrer tennistilbudene. Slik som denne godsaken fra Bethard som gir deg pengene tilbake om spilleren din taper i det femte settet. 


bonus 10 000 kr
free spins 0
  • Zlatan's nettcasino
  • God velkomstbonus
  • Flere kampanjer

Slik deltar du

  • Logg deg inn på din Bethard-konto, finn kampanjen og klikk på påmeldingsknappen. 
  • Legg et pre-match spill på “Vinner fulltid” på hvilken som helst av herrenes singelmatcher i French Open. 
  • Dersom spilleren du trodde på taper i det 5. settet, får du opptil 250 kr av innsatsen din tilbake.  

Vinnere av French Open 2016

Singel herrer: Novak Djokovic
Singel kvinner: Garbiñe Muguruza
Dobbel herrer: Caroline Garcia og Kristina Mladenovic
Dobbel kvinner: Feliciano López og Marc López
Mikset dobbel: Martina Hingis og Leander Paes

French Open 2017

Det er singelmatchene som får mest oppmerksomhet innen tennis, og vi skal nå se litt på hvordan oddsen ser ut hos Bethard. 
 
For herrene (singel) er det Rafael Nadal som kommer til å vinne årets French Open. Han jager sin 10. (ja, tiende) French Open-tittel og om han slår den inn så får du 1,80 ganger pengene i gevinst. 
 
Bak spanjolen står regjerende French Open-mester og verdenstoeren, Novak Djokovik med en odds på 5.00. Det kan være en god ide å legge et spill på serberen om du tror han og den nye treneren Andre Agassi kan sette kjepper i hjulene til Nadal. 
 
Stan Wawrinka fullførte forberedelsene til French Open ved å vinne Geneve Open for andre gang på rad. Om du tror han kan repetere Roland Garros-seieren fra 2015, får du 11 ganger innsatsen om han lykkes. 
 
Det er ikke så vanskelig å forestille seg at verdenseneren, Andy Murray, er ekstra sugen på å vinne - for han sto i finalen i fjor. Etter et vellykket første sett, tapte han resten mot Novak Djokvik! Vinnerodds: 12.00
 
Siden kvinnenes singelmatcher ikke gjelder for dette tilbudet, legger vi bare opp favorittene her: 
 
Simona Halp: 5.00
Elina Svitola: 7.50
Garbiñe Muguruza: 9.50
Svetlana Kuznetsova: 11 

Bethard velkomstbonus

Bethard har tre forskjellige velkomstbonuser som alle krever at du gjør ditt første innskudd. Du vil med andre ord bare kunne velge én av dem, så velg bonusen for det produktet du liker best.
 
Vil du spille på oddsen får du det første innskuddet ditt matchet med 125% opptil 1250 kr. Setter du inn en tusenlapp vil du altså få 2250 kr å spille for totalt!
 
Lykke til!