Basketball Star spilleautomat fra Microgaming

Basketball Star

Spilleverandøren Microgaming har for vane å lansere spill inspirert av både film, bøker, pop-kultur og sports- og kulturbegivenheter. Tidligere i høst lanserte de Rugby Star i anledning verdenscupen i rugby, og denne gangen handler det om basketball.

Spilleautomaten Basketball Star lanseres i anledning starten på NBA sesongen 2015/16, og Fru Narvesen var spent for å prøvespille det. Ja du hørte riktig, i Spillboden-husholdet er det Herr Narvesen som er den mest sportsinteresserte, men når det gjelder basketball er det Fru Narvesen som regjerer!

Lek basketballstjerne her


Casumo 12 000 kr bonus og 20 free spins uten innskudd + 180 free spins.

LeoVegas 40 000 kr bonus og 20 free spins uten innskudd + 200 free spins.

Spillopplevelsen

Designet på spillet, grafikken og lydsporet, imponerte ikke stort, og minner veldig om tidligere Microgaming satsninger som kanskje ble lansert litt raskt for å rekke en deadline. Selve spillingen gjør opp for mangelen på estetikk, og det er jo det som er det viktigste i en spilleautomat.

Spillet har en spesialfunksjon som heter Wild Shot, og den er slettes ikke dum. Med eksploderende hjul og Scatters så langt øyet kan se, har du store vinnersjanser og kan få opptil 25 free spins i tillegg.

Spillet har ingen bonusrunde, noe som er savnet, kanskje ikke en dum ide å lansere en Basketball Star 2 som hadde hat for eksempel en straffekast runde som bonusspill? Det hadde falt i smak hos basketball fans!

Med ett øyekast

Minste innsats: 5 kr

Maks innsats: 500 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjerSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no