Asgardian Stones spilleautomat kommer 22. februar 2018

Asgardian Stones

I en fjern fortid kunne de modigste krigerne kjempe seg til en plass i Valhall – en stor og mektig borg i Åsgard. Den tiden er dessverre forbi, men i februar åpner NetEnt en liten port for modige casinospillere i spilleautomaten Asgardian Stones. Der skal en samle enorme steiner, og de med litt flaks kan stikke av med en større del av gudenes formue.

Hvor kan jeg spille Asgardian Stones


Mr Play 2 000 kr bonus og 100 free spins.
PlayOJO € 50 no wagering bonus.
LeoVegas 40 000 kr bonus og 20 free spins uten innskudd + 200 free spins.

Om Asgardian Stones

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 2000 kr
RTP: 96,31%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, colossal crush, bonushjul, free spins

I likhet med spill som Gonzo’s Quest blir symbolene servert på fallende blokker istedenfor spinnende hjul. Alle vinnersymboler i en gevinstkombinasjon vil dessuten eksplodere og gjøre plass til nye slik at man kan vinne opptil flere ganger på ett enkelt spinn.

Du skal også vite at blokkene i Asgardian Stones kommer i tre forskjellige størrelser. 1x1 symboler er vanlige, mens 2x2 og 3x3 anses å være kjempesymboler.

Asgardian Stones bonus og spesialfunksjoner

Spillet har et wildsymbol som erstatter andre symboler unntatt bonushjulet. Det eneste du skal vite om jokeren er at det ikke kan komme som et kjempesymbol under hovedspillet. I free spins-spillet er det derimot snakk om andre boller ...

Det neste du kan se frem til er en colossal crush-funksjon som dukker opp på tilfeldige spillerunder. Nærmere forklart vil det kunne hjelpe deg til store gevinster etter det første skredet som følger et vinnerspinn. Colossal Crush er et kjempesymbol som vil knuse alle symbolene under seg til det når bunnen av spillebrettet. Hver gang kjempesymbolet faller ned én rad, økes gevinstmultiplikatoren med 1 og kan gå opptil 4.

Bonushjulet er et kjempesymbol på 3x3 som bare kan ramle inn på de tre siste hjulene. Det har ingenting å si om du får hele eller deler av den på skjermen. Du vil uansett få mynter, free spins eller begge deler fra det etter at skredene og gevinstene er utbetalt. Legg merke til at det ikke kan komme flere skred med nye symboler etter at bonushjulet er spunnet.

Asgardian Stones free spins

Bonushjulet er som sagt nøkkelen til free spins-spillet, og du kan vinne opptil 15 gratisrunder i hovedspillet. Du kan deretter aktivere bonushjulet opptil tre ganger under gratisøkten for ytterligere 25 free spins til.

Den eneste forskjellen på gratisspillet og hovedspillet er at wildsymbolet kan dukke opp som et kjempesymbol. I et slikt tilfelle vil det forvandle seg om til 1x1 symboler, sånn at bare de som er med i en gevinstkombinasjon eksploderes og fjernes. Resten blir for å hjelpe på etterfølgende symbolskred.

Asgardian Stones gevinster, utbetalinger og jackpoter

Kommer senere.

Avslutningsvis

Det fins nok av spilleautomater som har fått et norrønt tema, men det er et tema vi aldri blir lei. Vi gleder oss til å se NetEnts nye tillegg, og håper det blir like spennende som det ser ut som på papir.

Mens du venter er det spesielt ett spill du burde prøve – nemlig Hall of Gods. Her får du møte storheter som Tor, Odin og Loke mens du samtidig får muligheten til å vinne tre progressive jackpoter. Mega Jackpoten er i skrivende stund på 22 395 940 kr!SpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt