Denne kampanjen er avsluttet

- Eurovision 2018

Alexander Rybak ble kjent over hele Europa da han representerte Norge og vant Eurovision Song Contest i 2009. Med låta Fairytale brøt han den gang alle rekorder med 387 poeng og kunne deretter nyte synet av å se sangen på en rekke topplister rundt om i verden.  

I år vender Rybak tilbake til Eurovision-scenen og vi skal se litt på hvilken odds de forskjellige oddsetterne har gitt ham.

Lenker og odds på Alexander Rybak finner du nederst på denne siden!

Dårlig plassering i semifinalene

TV2 meldte om at Alexander Rybak har fått en krisedårlig plassering i den andre semifinalen av Eurovision og med det mener de at han er førstemann ut. Rybak elv ser på det som en ære, og ifølge oddsen er det ingen av bookmakerne som tviler på en finaleplass heller.

Bekymringene ved å starte først er at det er lettere å bli glemt siden det er så mange som kommer etter. Publikumet kan også bruke litt tid på å «varme opp», og sannsynlighetene for tekniske problemer er større for de første deltagerne. Det ble for eksempel diskutert om dårlig lyd var en av grunnene til at Stella Mwangi (som gikk ut som nummer to på scenen under den første semifinalen i 2011) ikke gikk videre. Når det er sagt så er Rybak plassert i den andre semifinalen og vi tror de burde ha luket ut alt sånn innen den tid.

Når det kommer til oddsen om hvem som går videre fra den andre semifinalen er både Norge og Sverige i oddssetternes topp 3-lister.

Ingen norske rekorder denne gang

Ifølge oddssetterne blir det ingen ny norsk rekord denne gang, for alle var i lang tid enige om at Israels Netta Barzilai skulle ta seieren. Hun var den soleklare favoritten hos alle, men etter sceneprøvene for den første semifinalen fikk hun kjenne vinden av en annet bidrag som raste forbi. Kypros og Elini Foureira har nå fått oddsetternes tillitt med sangen "Fuego" og om det er noen som har  st frem til sceneprøvene for den første semifinalen hvor Elini Foureira fra Kypros raste forbi med sangen «Fuego».

Israel er fortsatt med i toppen, men vil ifølge oddsen nå havne på en andreplass.

Rybak fyker også oppover favorittlista

For bare noen uker siden var Norge og Alexander Rybak tippet til å ende opp på et sted mellom 6. og 9. plass, men det skulle bare én sceneprøve til for å endre på dette. Hvordan klarte han det? Jo, Rybak stilte opp med et nytt sceneshow enn det han vant med i Melodi Grand Prix. Nå har han fått med seg dansende korister og alle er oppkledd i nye og friskere antrekk. Så i dag er han spådd til å ta en tredje eller fjerde plass!

Eurovision 2018 - odds og spesialodds

Spillere som ikke er en større fan av sport kan finne frem til "Spesialer" (på de fleste oddssider) og lete frem odds på en rekke ikke-sportslige evenementer; akkurat som Eurovision 2018. Den populære musikk-konkurransen har også fått en håndfull med spesialodds som vi skal legge opp under sånn at du ser hva du har å velge mellom: 

  • Hvem kvalifiserer seg fra den 1. semifinalen?
  • Hvem kvalifiserer seg fra den 2. semifinalen?
  • Vinner av Eurovision 2018
  • Hvem havner i topp 3?
  • Hvem havner i topp 10?
  • Hvilke av de fem store får best plassering? 
  • Hvilket Skandinavisk land får best plassering?

Alexander Rybak - odds

Vi har nettopp vært innom 10 forskjellige oddsettere og dette er hva vi fant

Spilleside Plassering Odds
Unibet 3 7,00
Bethard 3 6,50
Betsafe 3 6,50
Betser 3 6,50
Bwin 4 8,50
Cherry 3 6,50
LeoVegas 3 7,50
Guts 3 7,00
Bet365 3 7,00
RedBet 3 6,50