22Bet Sport | Få opptil 1000 kr ekstra + 44 Bet Points i velkomstbonus

Sjekk e-sportutvalget hos 22Bet Sport

Kan du spå været på flyplassene rundt om i verden? Da kan 22Bet kanskje være noe for deg. De mangler muligens en del av de store oddstjenestene (som fast markets og cashout), men de har et solid oddsutvalg med stort fokus på e-sport.


22bet Sport 1 200 kr bonus.

|


22Bet Sport – velkomstbonus

Som ny spiller får du opptil 1000 kr ekstra og 44 Bet Points. Poengene kan brukes til å kjøpe suvenirer og bonuser i deres Fan Shop. Innholdet i velkomstpakken ser slik ut:

1. innskudd: 122% opptil 500 kr på odds + 22 Bet Points.

2. innskudd: 22% opptil 500 kr på odds + 22 Bet Points.

Legg spesielt merke til at bonuspengene må omsettes 5 ganger på akkumulatorer. Akkumulatorene må dessuten inneholde minst 3 valg med en odds på 1,40 eller mer!

Forsiden til 22Bet

Oddsutvalg

Er du en fan av e-sport skal du vite at 22Bet Sport har veldig mye godt til deg. Her kan du spille på Age of Empire, Dota 2, Clash Royale, CS:GO, Hearthstone, King of Glory, League of Legends og mye mer. Går du til liveoddsen har de også en del ting vi ikke er vandt til slik som eSporter Rugby og eSporter Tennis. I motsetning til Fantasy Football er dette virtuelle sporter som ikke er basert på resultater fra virkeligheten. 

22Bet Sport har naturligvis alle de vanlige sportene som fotball, tennis, ishockey, basketball osv. For Norge er det Eliteserien og OBOS-ligaen i fotball, Get-ligaen og 1. divisjon i ishockey, NM Cupen for kvinner og Eliteserien i håndball, sjakk, samt TV-programmene «Skal vi danse» og «Stjernekampen». Som du ser går de ikke like dypt inn i de lokale ligaene som mange andre, så om du spiller på lavere divisjoner innen norsk fotball anbefaler vi at du sjekker ut de andre bookmakerne vi har omtalt hos Spillboden.

Hele omtalen av 22Bet sport finner du her. Har du hørt nok og vil legge dine først oddsspill allerede nå, er det bare å klikke på «Til 22Bet Sport»-knappene og sette i gang.


22bet Sport 1 200 kr bonus.

|

 


spillboden.comSpillBoden.com | Game Lounge Ltd | Kontakt | Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no